; ;
Gemt

Eksportfremstød for det nye år

Læs mere om udvalgte eksportfremstød, som Eksportforeningen står for i det nye år.

Nyhed

DANSK ERHVERV | INTERNATIONAL HANDEL - 15. MARTS 2019

Skrevet af Halldor Halldorsson, Head of Member Services & Business Development, Eksportforeningen.

Dubai Airport Show
29.04.2019-01.05.2019

Verdens største vækstområde indenfor luftfart er Mellemøsten. Så hvis du har produkter eller ydelser til lufthavne eller luftfartsselskaber, er denne udstilling interessent. Udover deltagelse på den danske fællesstand, arrangeres match-making møder samt en reception hos generalkonsulen i Dubai. Messen har omkring 7000 besøgende fra Mellemøsten og Nordafrika.

Læs mere om Dubai Airport Show. 

Nor-Shipping – marine messe i Norge
04.06.2019-07.06.2019

Danmark og Norge har en lang tradition for tæt samarbejde indenfor det maritime. Derfor er det også naturligt at der er en stor dansk fællesstand på messen i Lillestrøm, med mere end 30 danske virksomheder, der alle leverer udstyr til skibsbygningsindustrien. Norge har en stor værtsindustri, og sammenholdt med at er er store rederier, samt en aktiv olieindustri i Norge, gør at markedet er meget interessant for danske leverandører.

Læs mere om Nor-Shopping - Marine messe i Norge. 

Bioenergi i Tyskland
12.06.2019-13.06.2019

Deltag i dette markedsbesøg, hvis du vil udforske markedsmulighederne indenfor bioenergi på det tyske marked. ”Energiewende” betyder at Tyskland skal investere massivt i grøn og vedvarende energi. Bioenergi kommer til at spille en vigtig rolle sammen med naturligvis vind. På dette markedsbesøg vil der være mulighed for at møde beslutningstagere, investorer og potentielle kunder.

Læs mere om Bioenergi i Tyskland. 

Global Offshore Wind i London
25.06.2019-26.06.2019

På denne årlige event for offshore vind industrien, mødes beslutningstagere i branchen. Offshore vind markedet i UK er verdens største, og er en stor mulighed for danske leverandører, og vil uanset Brexit udfaldet, også være det fremover. Ved deltagelse på den danske fællesstand, vil det blive taget hånd op alt fra standopbygning til kaffe.

Læs mere om Global Offshore Wind i London. 

Aqua Nor – Fiskeopdræt i Norge
20.08.2019-23.08.2019

På Aqua Nor messen i Trondheim vil der være en stor dansk fællesstand, hvor virksomheder med udstyr og rådgivning til den norske fiskeopdrætsindustri udstiller. Norge investerer massivt i nye anlæg til lakseopdræt. Planen er at produktionen skal fordobles over de næste 10 år, og det skal ske på en bæredygtig måde. 

Læs mere om Aqua Nor - Fiskeopdræt i Norge. 

Kontakt

EU og International

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for international handel
Medarbejderprofil