; ;
Gemt

Erhvervsfremstød

Her en liste med kommende danske erhvervsfremstød til udlandet, hvor der er mulighed for at tilmelde sig.

Nyhed

DANSK ERHVERV | INTERNATIONAL HANDEL - 14. NOVEMBER 2018

Oil & Gas delegation to Germany
29.01.2019-31.01.2019

Tyskland har Europas største raffinaderi sektor, Men på grund af konkurrencepres fra markeder uden for Europa søger de tyske raffinaderier at blive endnu mere effektive. Desuden søger tyske raffinaderier stadig at finde nye måder at beskytte miljøet på. Derfor er der gode muligheder for danske virksomheder, der har produkter ellers ydelser til downstream-segmentet. Ved deltagelse i markedsbesøget får du ny viden om de tyske virksomheders planer og nye kontakter på management niveau.

Læs mere om Oil & Gas delegation to Germany.

AgraME – Aquaculture, Dubai
05.03.2019-07.03.2019

Befolkningstallet i Mellemøsten og Afrika forventes at være fordoblet i 2050 til 2,8 mia. Denne massive stigning har sat fødevare- og vandkvalitet som en af de vigtige dagsordner. Saudi Arabien, De Forenede Arabiske Emirater og Oman har erkendt, at der skal være en pålidelig kilde til protein til rådighed for befolkningen til en rimelig pris. Det vil sige massive investeringer i fiskeopdræt. AgraME messen er den vigtigste messe indenfor fiskeopdræt i Mellemøsten. Ved deltagelse på den danske fællesstand bliver der taget hånd om alt, fra standopbygning til udsendelse af invitationer.

Læs mere om AgraME - Aquaculture, Dubai 

Swiss Danish Water Days
05.03.2019-07.03.2019

Hvis det schweiziske vandmarked er et af dine nøglemarkeder, eller hvis du er interesseret i at udforske salgsmuligheder der, kan du deltage i vores markedsbesøg i Zürich og Basel, der vil fokusere på vand, spildevand og vandtab. Den offentlige vand sektor i Schweiz er præget af store investeringer i infrastruktur og vedligeholdelse sammen med udskiftninger i offentlige og private anlæg i de kommende år. Udvid dit salg i Schweiz og DACH-området ved at deltage på dette markedsbesøg

Læs mere om Swiss Danish Water Days

CFIA – Fødevareproces udstyr og ingredienser i Frankrig
12.03.2019-14.03.2019

Den franske fødevare- og drikkevareindustri udgør en stor del af fremstillingsindustrien, og sektoren er en vækstdriver i samtlige regioner i Frankrig. Væksten og dermed investeringslysten i nyt udstyr er igen steget, efter nogle magre år. Der er et stort potentiale for danske virksomheder, der leverer udstyr og rådgivning til industrien. Ved deltagelse på den danske fællesstand bliver der taget hånd om alt fra standopbygning til udsendelse af invitationer.

Læs mere om CFIA

Offshore windenergy – Taiwan
13.03.2019-15.03.2019

Taiwan har nogle af de bedste vindressourcer i regionen og attraktiv naturgeografi til installation af offshore vindmølleparker. Kombineret med det politiske klima, hvor Taiwan-regeringen fokuserer på udvikling af vedvarende energi, gør regionen yderst interessant for den danske vindindustri, ikke mindst fordi at CIP og Ørsted er involveret i flere af projekterne. Danske leverandører har gode muligheder for at komme med i projekterne, eller levere komponenter til møllerne. Ved deltagelse på den danske fællesstand bliver der taget hånd om alt, fra standopbygning til udsendelse af invitationer.

Læs mere om Offshore windenergy – Taiwan. 

Seatrade Cruise Global – USA
09.04.2019-11.04.2019

Krydstogtbranchen boomer og væksten vil fortsætte. Det betyder at der skal bygges mange skib, og ordrebeholdningen på nye skibe er da også rekordstor. Mange danske virksomheder leverer allerede udstyr til skibene, men der er plads til nye virksomheder. Specielt indenfor indretning, møbler og anden interiør er der et stort potentiale for danske virksomheder – vi taler jo om flydende hoteller. Ved deltagelse på den danske fællesstand bliver der taget hånd om alt, fra standopbygning til udsendelse af invitationer.

Læs mere om Seatrade Cruise Global – USA.