; ;
Gemt

Founders of Tomorrow åbner for ansøgninger

08. april 2021

Er du nysgerrig på fremtiden? Bliver du fascineret af tanken om at bygge bæredygtige initiativer drevet af eksponentielle teknologier? Vil du lære, dele, forbinde og skabe ideer med andre kreative hjerner?

Founders of Tomorrow er det førende teknologi og impact program i Danmark for udvikling af radikale ideer. I år har vi valgt temaet 'Regenerative visions – beyond sustainability'. I løbet af de fem dage programmet varer, fordyber vi os i naturens visdom, regenerative forretningsmodeller, eksponentielle teknologier og meget mere.

Hos Founders of Tomorrow vil du møde 59 andre nysgerrige og kreative personer med forskellige baggrunde inden for teknologi, videnskab, forretning, design og mere. Du bliver undervist af førende eksperter, iværksættere og intraprenører i Norden. Du deler, forbinder og bygger radikale ideer til fremtidige løsninger i tværfaglige teams.

Founders of Tomorrow finder sted fra den 14. til den. 18. juni i København.

Ansøgninger er åbne indtil d. 30. april 2021.

Ansøgninger åbne for fremtidsvisionære intraprenører!
I år er programmet åbent for et begrænset antal intraprenører i Dansk Ehrvervs medlemsvirksomheder. Deltagelse i programmet er gratis, men pladserne er begrænsede. Udvælgelsen foretages på baggrund af motivation, erfaring og den samlede mangfoldighed blandt deltagerne. Vi anbefaler at kun 1-2 personer fra hver virksomhed ansøger. Ansøg inden d. 30. april 2021 på: Founders of tomorrow 2021.

Skriv venligst, at du er en del af en medlemsvirksomhed forbundet med Dansk Erhverv i slutningen af din ansøgning.

Om Founders of Tomorrow
Founders of Tomorrow bringer mennesker med forskellige baggrunde sammen for at lære om globale problemstillinger, eksponentiel teknologi samt entreprenørskab. Hensigten med forløbet er at skabe radikale ideer til virksomheder og bidrage med løsninger til globale udfordringer.

Founders of Tomorrow støttes af Industriens Fond og arrangeres af DareDisrupt.