; ;
Gemt

Giv din virksomhed et kompetenceløft med ’Digital Ledelseskultur’

Digital Ledelseskultur tilbyder et kompetenceløft til ejere og ledere af danske SMV’er med fokus på de ledelsesmæssige kompetencer i forhold til digitalisering og automatisering.

Nyhed

Dansk Erhverv | Handel - 23. oktober 2019

Med Digital Ledelseskultur får du som leder redskaberne til at optimere din virksomhed digitalt. Deltagelse i projektet, kan bl.a. give indsigt i den digitale kunderejse, digital forretningsudvikling, e-handel eller brugen af nye teknologier og software.

Danske SMV’er har en lav digitaliseringsgrad. Det betyder, at de ikke kan høste de konkurrencefordele, deres specialiseringsniveau ellers berettiger til. En væsentlig forklaring på dette er, at virksomhedslederne ikke har de nødvendige kompetencer til at træffe beslutninger om digitalisering i virksomheden.

Projektet Digital Ledelseskultur giver mulighed for, at virksomheder eller brancher kan få skræddersyet et forløb, der forbedrer virksomhedernes konkurrencedygtighed gennem digitaliseringsprojekter udviklet af professionshøjskolerne og erhvervsakademierne på diplomniveau. Projektet kan søges af alle små- eller mellemstore virksomheder (SMV’er på mellem 2-249 ansatte) i hele landet, i alle brancher.

Typiske tematikker i Digital Ledelseskultur

  • SoMe - tilstedeværelse, kanaler, strategi, content mv.
  • Kunderejsen - et indblik i den digitale kunderejse; hvor og hvornår starter interaktionen med kunden, kommer kunden tilbage, kommer jeg ud til de rigtige? 
  • Produktionsoptimering - værdikæde indsigt og procesoptimering. 
  • Lagerstyring - hvordan kan vi optimere processerne på lageret og få kasseapparatet til at arbejde sammen med lagerbeholdningen? 
  • SEO - hvordan bliver en virksomhed synlig på Google og nettet i det hele taget?
  • Hjemmeside - hvordan laver man en hjemmeside, hvad er en god hjemmeside, og hænger den sammen med indsatsen på SoMe?
  • Brug af Google My Business, Google Analytics og lignende analyseværktøjer.
  • Ledelsesstrategi - hvordan puster man liv i sin virksomheds digitale omstilling?

Dansk Erhverv er del af projektets Advisory Board og derfor har du som medlems af Dansk Erhverv rig mulighed for at præge de enkelte forløb efter branche, geografi eller dine interesser. Alle brancher har mulig for at deltage i så grib chancen nu, og få et kompetenceløft gennem Digital Ledelseskultur. 

Kontakt Dansk Erhverv, eller læs mere her: Digital Ledelseskultur.

Kontakt

Handel

Marianne Eltong Gade

Politisk konsulent, sekretariatschef
Medarbejderprofil