; ;
Gemt

ABAF: Indberetning til opkrævning af Metal samarbejds- og kompetencefondene

Nyhed

13. marts 2020

Alle medlemmer af AutoBranchens ArbejdsgiverForening, ABAF skal indberette antal medarbejdere og deres præsterede antal (årlige) timer til brug for opkrævning af Metal-fondene. Vi arbejder, efter fusionen med Dansk Erhverv på, at få integreret en løsning således, at dette kan ske under ét med indberetningen til kontingentberegning i Dansk Erhverv. For nu vil alle medlemmer dog i nærmeste fremtid modtage en mail fra Diana Lützen, diel@danskerhverv.dk, hvortil I bedes besvare med indberetningen.

Indberetningen vedrører alene ansatte tilknyttet ABAFs overenskomst med Dansk Metal som omfatter mekanikere, pladesmede og servicemedarbejdere/klargøring ansat på Metal-overenskomsten. Har man ikke medarbejdere ansat på den pågældende overenskomst er det vigtigt, at man sender en mail retur med en 0-indberetning. Dette vil eksempelvis gælde de af vore autolakerere, som har valgt at ansætte deres pladesmede på Vognmaleroverenskomsten.

Når indberetning er tilendebragt, vil I modtage en faktura til betaling direkte fra Metal Kompetencefonden og en faktura direkte fra Uddannelses- og samarbejdsfonden. Intervallet på året vil som altid være 1 år forud ad gangen for så vidt angår Kompetencefonden og en fordeling 4 gange årligt for så vidt angår Uddannelses- og samarbejdsfonden.

Hvis I har nogen spørgsmål hertil, er I velkomne til at kontakte Casper Burlin på cbur@danskerhverv.dk.

Kontakt

Spørg om kompetencefonde

Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Casper Burlin

Chefkonsulent