; ;
Gemt

Jesper Buch: Iværksætterne har brug for Dansk Erhverv

26. februar 2020

Dansk Erhverv har netop lanceret et gratis medlemskab for iværksættere. Et initiativ som blev skudt af stablen den 20. februar 2020 med over 300 deltagere i Børsen, København. Jesper Buch var blandt hovedtalerne til arrangementet.

Læs mere om Dansk Erhvervs gratis medlemskab for iværksættere

 

Iværksætterne er fremtidens store virksomheder
Som et nyt initiativ tilbyder Dansk Erhverv nu ét års gratis medlemskab for iværksættere, som giver nye virksomheder mulighed for at deltage i Dansk Erhvervs events og benytte nogle af Dansk Erhvervs digitale værktøjer. Til lanceringseventet deltog over 300 personer i den gamle Børsbygning midt i København. Iværksætter og business-angel Jesper Buch roste det nye initiativ:

”Iværksættere er blevet rockstjerner. Det, at en stor tung organisation som Dansk Erhverv virkelig har fået øjnene op for iværksættere, understreger netop det,” sagde han og fortsatte: ”Iværksætteren er den kommende store virksomhed, og det er dem, vi skal leve af i Danmark. Derfor synes jeg, at det er rigtigt godt set, at man fra Dansk Erhvervs side sørger for at få iværksættere ind i organisationen fra starten af."

 

Der har været enorm stor interesse for eventet fra de danske iværksættere med over 300 deltagere og en lang venteliste. Der var en rigtig god stemning blandt de fremmødte, som debatterede og netværkede i flere timer med en kold øl eller sodavand i hånden.

Gør det, du er bedst til
Man skal gøre det, man er bedst til. Danske iværksættere har en god idé og et drive for at skabe arbejdspladser og forandre det samfund, som de er en del af. Derfor synes Jesper Buch, at det er fint, at der findes erhvervsorganisationer som Dansk Erhverv, som kan hjælpe iværksætterne med ting, der er vigtige, men som de ikke skal bruge deres tid på i det daglige. Fx politisk interessevaretagelse:

”Dansk Erhverv kan være mellemmanden imellem iværksætteren og Christiansborg. For I har meget mere styr på den politiske del, end iværksætterne har. De skal fokusere på at bygge en forretning, så de kan ansætte nogle folk, betale noget skat og sikre velstanden i Danmark.”

På den måde mener Jesper Buch, at Dansk Erhverv kan hjælpe iværksætterne med at være et talerør til politikerne, så det bliver lettere at starte og drive virksomhed i Danmark.

Jesper Buch var i topform på scenen hos Dansk Erhverv.

Dansk Erhverv understøtter iværksætterne
Som en af Danmarks største erhvervsorganisationer har Dansk Erhverv et stærkt ønske om at fremme og understøtte iværksættermiljøet i Danmark. Derfor har man valgt at være guldsponsor til Seedster 5.0 i Spanien. Noget som Jesper Buch hilser velkomment:

”Jeg er meget glad for, at I [red.: Dansk Erhverv] er kommet med. Seedster er en bootcamp for iværksættere, hvor vi har fået en frygtelig masse dygtige danske iværksættere, som alle sammen har haft succes, ned til oplæg og sparring. Der er 500 deltagere. Det er simpelthen magi, der sker dernede,” udtalte han med et smil på læben.

Seedster 5.0
Seedster 5.0 finder sted i Marbella, Spanien, den 8. – 14. marts 2020. Læs mere på www.seedster.dk.

Kontakt

Erhvervspolitik & Analyse

Carl Andersen

Politisk konsulent for familieejede virksomheder