Presse og Nyheder

Lad os få sikret den udenlandske arbejdskraft

Brian Mikkelsen noterer med stor glæde, at manglen på arbejdskraft fyldte godt i statsminister Lars Løkke Rasmussens tale til Folketingets åbning. Han ser frem til handling og opfordrer Folketingets partier til at bakke op om tiltag, der kan sikre mere arbejdskraft til danske virksomheder.

Nyhed

pressemeddelelse den 2. oktober 2018

Mangel på arbejdskraft er en af de absolut største udfordringer for erhvervslivet i øjeblikket, og der er ikke udsigt til, at problemet aftager i en nær fremtid. Det anerkendte statsminister Lars Løkke Rasmussen i dén grad i sin tale til Folketingets åbning, og det vækker glæde hos Dansk Erhvervs administrerende direktør, Brian Mikkelsen.

”Der er meget positivt, at statsministeren melder, at der kommer et udspil om udenlandsk arbejdskraft allerede i morgen. Udenlandsk arbejdskraft er og bliver en gevinst for Danmark. Udlændinge, der kommer til Danmark for at arbejde, tager ikke arbejde fra ledige danskere. De gør kagen større og skaber endnu flere arbejdspladser her i Danmark. Min opfordring til Folketingets partier er nu, at de bør indgå i seriøse forhandlinger, så vi hurtigt kan få nogle gode løsninger til gavn for dansk erhvervsliv og for Danmark. Der må ikke ”gå valgkamp” i dén. Det er situationen alt for alvorlig til,” siger Brian Mikkelsen.

Husk de private
Statsminister Lars Løkke Rasmussen kom i sin tale også ind på det sundhedsudspil, som har regeringen har bebudet.

”Blandt andet lagde statsministeren vægt på, at der skal være mere sammenhæng og kvalitet i behandlingsforløb. Her vil jeg gerne minde om, at der er gode muligheder for at få private aktører på banen, som kan sikre netop det. De private har meget at byde på, også i forhold til at innovere sundhedsvæsenet, og det er vigtigt at tænke dem ind i en helhedsløsning, der kommer alle danskere til gavn,” siger Brian Mikkelsen.

Kontakt os

Kommunikation

Lars Ohlsen

Pressechef

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.