; ;
Gemt

NemID bliver afløst fra slutningen af 2020

27. maj 2020

Erhvervslivet skifter i slutningen af 2020 fra NemID til NemLog-in erhvervsløsning, der skal gøre det nemmere at administrere medarbejdernes signatur på digitale platforme. Digitaliseringsstyrelsen indbyder til et webinar, hvor virksomheder kan lære om overgangen til NemLog-in og systemets nye muligheder.

I løbet af 2020 begynder vi at sige farvel til det velkendte NemID. Hensigten er bl.a. at gøre det nemmere at administrere medarbejdersignaturer og øge sikkerheden. Virksomhederne skal derfor i gang med at lære den nye NemLog-in erhvervsløsning at kende, hvilket der er en god anledning til på Digitaliseringsstyrelsens webinar 11. juni kl. 9.30-10.30.

”Borgernes tilfredshed med NemID er skyhøj, men mange virksomheder har haft udfordringer med bl.a. at administrere et stort antal medarbejderidentiteter i systemet. Derfor har vi store forventninger til den nye NemLog-in erhvervsløsning, der skal gøre det nemmere og sikrere at drive virksomhed i et samfund, hvor snart alt foregår digitalt,” siger Poul Noer, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

NemID har overordnet været en stor succes og gevinst for Danmark.

”NemID fortjener i den sammenhæng ros for at have bidraget til at skabe et af verdens mest digitale samfund, hvor borgere sikkert og nemt kan indtaste skatteoplysninger, bestille tid hos lægen og ordne bankforretninger fra pc’en eller mobilen. Vi håber, at den nye løsning vil bidrage til at fortsat at understøtte Danmarks digitale succeshistorie”, siger han.

Webinar om den nye NemLog-in.