Gemt
Presse og Nyheder

Ny forretningsmodel? Spørgsmål om regler? Nu har du én indgang til information

Arbejder du med nye forretningsmodeller eller ny teknologi? Så har du måske prøvet at støde panden mod en regulatorisk eller lovmæssig mur, fordi din idé og virksomhed ikke lige passer ind.

Nyhed

DANSK ERHVERV | E-HANDEL - 9. APRIL 2019

Og så kommer næste spørgsmål – hvor skal man henvende sig, for at få hjælp? Hvis du har oplevet, at det kan være en jungle at navigere i de forskellige myndigheder og styrelser, for at få svar på dine spørgsmål, så er der godt nyt. Erhvervsstyrelsen har etableret programmet ”Nye Forretningsmodeller”, som betyder, at virksomhederne kun behøver at spørge ét sted, og så er det op til embedsmændene i at finde den rigtige myndighed, og sørger for, at du får et samlet svar på dine spørgsmål om hvilke regler der gælder.

Det kan være om data og ny teknologi, deleøkonomi, cirkulær økonomi, e-handel og meget mere. De er servicemindede og brænder for at hjælpe, så tøv ikke. Dit spørgsmål kan stilles på deres hjemmeside. 

Kontakt os

Rådgivning & Videnservice

Janus Sandsgaard

Fagchef for IT og Digitalisering
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.