; ;
Gemt

Ny informationsportal skal hæve den digitale sikkerhed i Danmark

Digital afpresning, virus, hacking, økonomisk kriminalitet, cyberspionage – de digitale trusler er mange og stigende. Derfor har innovationsministeren og erhvervsministeren sammen med en lang række aktører lanceret en ny informationsportal, som skal være med til at øge viden om, hvordan borgere og virksomheder bedst beskytter sig mod digitale farer.

Nyhed

DANSK ERHVERV | ERHVERVSJURA - 7. NOVEMBER 2018

Danmark er et af verdens mest digitaliserede lande, og de it-kriminelles metoder og evner til at udnytte ny teknologi udvikler sig hele tiden. Det stiller store krav til en mere sikker digital adfærd 


En portal for alle
Lanceringen af sikkerdigital.dk, skal medvirke til at forbedre danskernes bevidsthed om de digitale trusler generelt. Samtidig skal både borgere, offentligt ansatte og virksomheder kunne finde anvendelige værktøjer og gode råd til at øge deres digitale sikkerhed.

På sikkerdigital.dk skal det være let at finde frem til hjælp, hvis et digitalt uheld er ude. I de kommende år vil hjemmesiden være omdrejningspunkt for ny viden og hjælp til danskerne om aktuelle emner og temaer.

….Men også med et særligt afsnit for virksomheder
På den virksomhedsrettede del af Sikkerdigital.dk kan danske virksomheder få viden og vejledning om, hvordan de beskytter deres virksomhed, hvilke trusler virksomheden skal være opmærksomme på, og hvad de kan gøre, hvis de bliver ramt af en sikkerhedshændelse.

Kontakt

Handel

Sven Petersen

Erhvervsjuridisk fagchef
Medarbejderprofil