; ;
Gemt

Offentlig-privat topmøde: Sammen om fremtiden

KL, Danske Regioner, FTF, KommuneKredit og Dansk Erhverv holder 14. marts konference om, hvordan vi sammen skaber rammen for videreudvikling af vores fælles velfærd.

Nyhed

De gode erfaringer og eksempler på offentlig-privat samarbejde kommer i fokus, når en række private og offentlige aktører på Børsen i København afholder offentlig-privat topmøde.

”Hver eneste dag året rundt sikrer stærke alliancer mellem offentlige og private aktører god service og velfærd til borgerne. Sådan er det nu, og sådan bliver det også i fremtiden. På det offentlig-private topmøde sætter politikere, toperhvervsfolk, offentlige ledere og eksperter gang i debatten om, hvordan vi styrker og fornyer samarbejdet,” siger Morten Jung, markedschef i Dansk Erhverv.

Øget offentlig-privat samarbejde giver gevinster
Der er ingen tvivl om, at et øget offentligt samarbejde indeholder store potentialer, men der er også udfordringer.

”Der er ingen tvivl om, at hvis det offentlige og det private samarbejder mere, så vil det kaste gevinster af sig. Det kan for eksempel være i form af bedre kvalitet og mere at vælge i mellem for borgerne, men det kan også være i form af nytænkning og innovative løsninger. På den baggrund er jeg meget glad for, at vi har repræsentanter fra både det offentlige og det private med, lige som økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille også kommer og fortæller om regeringens visioner for styrket offentlig-privat samarbejde,” siger Morten Jung.

Se hele programmet her.

Konferencen finder sted onsdag den 14. marts 10.00 – 15.30 i Børsen i København.

Kontakt

Offentlig-privat samarbejde

Morten Jung

Markedschef
Medarbejderprofil