; ;
Gemt

Skab udvikling og vækst med en ATV-mentor

20. januar 2021

Har din virksomhed potentiale og ambitioner om at vækste? Dansk Erhverv er partner på ATVs mentorprogram, der tilbyder virksomheder sparring om forretningsudvikling og vækst fra nogle af Danmarks mest erfarne erhvervsledere.  

 

Dansk Erhverv tilbyder sine medlemmer deltagelse i ATV-Mentorprogrammet, hvor erfarne erhvervsledere er mentorer for mindre og mellemstore virksomheder, der får inspiration og mod til vækst og innovation. Til april 2022 starter et nyt hold op.  

ATV Mentor er en mulighed for virksomhedsledelsen for at få individuel sparring til forretningsudvikling. Det kan handle om ledelse, innovation, vækst, eksport, generationsskifte mv.  

 Det er er et fantastisk tilbud om en lærings- og vækstrejse med egen rejseførernemlig mentoren. Læg dertil, at det er gratis, uden papirnusseri og tilrettelægges individuelt af mentoren og virksomhedenVækst- og læringsrejsen passer specifikt til virksomhedens behov og ønsker det er en væsentlig grund til den høje succesrate for de virksomheder, der deltager,” siger salgschef  Jesper Juul Jensen fra Dansk Erhverv.  

De deltagende virksomheder melder tilbage om ændret innovationsstrategirevitalisering af bestyrelse og ledergruppeI 2020 har ATV matchet en række vækstvirksomheder med mentorer fra ATV’s medlemskreds, og det har resulteret i nogle gode vækstrejser for virksomhederne. Emnerne omhandler bl.a. ledelse, organisering, digitalisering og corona mm.  

I april 2022 starter nye hold, og fristen for ansøgning til ATV Mentor er 17. marts 2022 

Har det interesse, kontakt Maja Lænkholm på ml@atv.dk eller 51 81 47 46 for mere information.

Kriterier for at ansøge er, at virksomheden er ovre start-up-fasen, at virksomheden har vækstpotentiale og at ledelsen har ambitioner om vækst.

Læs mere og tilmeld dig årets mentorforløb på ATVs hjemmeside.

Læs mere om mentorprogrammet generelt her.

Kontakt