; ;
Gemt

Tag med på forårets fremstød

Der er mulighed for at komme med på spændende markedsbesøg og internationale messer i udlandet bl.a. i Tjekkiet (vand), Tyskland (udstyr til kødindustrien), Bilbao (vind) og Singapore (shipping) i den kommende tid. Læs mere her om tidspunkt og indhold for fremstødene, og hvordan du i givet fald kan tilmelde din virksomhed som deltager.

Nyhed

DANSK ERHVERV | INTERNATIONAL HANDEL - 24. JANUAR 2019

                                                        

                             

   

Czech Danish Water Days
18.03.2019-20.03.2019
På dette markedsbesøg til Tjekkiet, får deltagerne direkte viden om kommende vand projekter. Der er to spor; kommuner og industri. På industridelen er der blandt andet møder med Skoda og Pilsner Urquell. I samarbejde med ambassaden i Prag, arrangerer vi over 3 dage forskellige virksomhedsbesøg og B2B møder, for at danske virksomheder kan møde potentielle kunder og samarbejdspartnere.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                              

WindEurope i Bilbao
02.04.2019-04.04.2019
Hvis du er leverandør til vindindustrien, bør du deltage på den danske fællesstand på WindEurope messen, som denne gang finder sted i Bilbao i Spanien. I løbet af de 3 dage messen varer, vil den blive besøgt af 8.000 fagfolk. Sideløbende med messen, er der en tætpakket konference. Ved deltagelse på den danske fællesstand bliver der taget hånd om alt, fra standopbygning til udsendelse af invitationer.

 

 

Sea Asia i Singapore
09.04.2019-11.04.2019
Med næsten 5.000 registrerede skibe er Singapore et af de vigtigste hubs indenfor shipping. Derfor arrangerer vi en dansk fællesstand for det Blå Danmark på messen i Singapore. Der vil være rig mulighed for at møde og netværke med beslutningstagere fra den globale maritime industri. Ved deltagelse på den danske fællesstande bliver der taget hånd om alt, fra standopbygning til udsendelse af invitationer. 

                                                       

                         

IE EXPO – vandmesse i Shanghai
15.04.2019-17.04.2019
IE EXPO er den største messe indenfor miljøteknologi i Asien, med 67.000 besøgende fagfolk fra 59 lande. Også indenfor investeringer i miljøteknologi, er Kina blandt de største markeder. Hvis man som virksomhed allerede arbejder i Kina, eller påtænker at gøre det, er messen et godt sted at møde beslutningstagere, både fra den private og den offentlige sektor. Ved deltagelse på den danske fællesstand, skal du blot møde op. Der taget hånd om alt.

 

IFFA – Udstyr til kødindustrien i Tyskland
04.05.2019-09.05.2019
Hvert tredje år mødes den internationale kødindustri i Frankfurt for at se innovative løsninger indenfor produktionsoptimering, fødevaresikkerhed m.m. Messen besøges af 63.000 fagfolk fra 140 lande. Messen er relevant for din virksomhed, hvis de arbejder med udstyr til fødevarer, som f.eks. køling og frysning, automation, rengøring, intern transport, produktionsudstyr, IT, pakning og ingredienser. Ved deltagelse på den danske fællesstand får du en turn-key løsning, med en god placering

 

 

Hospitalar – Healthcare i Brasilien
21.05.2019-24.05.2019
Messen i Sao Paulo er den største healthcare aktivitet i Latinamerika med 85.000 besøgende fagfolk. Der bliver investeret stort i sundhedsområdet i hele Latinamerika, da demografien også her ændrer sig. Dette sammen med urbanisering og en stigning i livsstilsygdomme, tvinger landende til at øge kapaciteten, samt at købe nye løsninger og nyt udstyr. Der er derfor store muligheder for danske leverandør i denne verdensdel. Ved deltagelse på den danske fællesstand får du en synlig placering, hvor alt er inklusive.