; ;
Gemt

Tilbud om plug-and-play-løsning til det franske marked

Dansk Erhverv, CH Consulting og Eltea Avocats inviterer den 6. juni virksomheder med eksport af livsstilsprodukter til et introduktionsmøde på børsen.

Nyhed

DANSK ERHVERV | INTERNATIONAL HANDEL - 16. MAJ 2019

Af Michael Bremerskov Jensen, Chefkonsulent Dansk Erhverv

Dansk Erhverv, CH Consulting og Eltea Avocats inviterer den 6. juni virksomheder med eksport af livsstilsprodukter til et introduktionsmøde på børsen vedrørende et helt nyt eksporttiltag, hvor CH Consulting vil præsentere en hurtig og gennemarbejdet plug-and-play løsning for danske virksomheder, som gerne vil sikkert og relativt nemt i gang med salg på det franske marked.

På dagen vil vi komme ind på økonomi, afsætningskanaler, hvordan man kan rydde administrative og lovgivningsmæssige forhindringer af vejen, ligesom vi vil drøfte de mange muligheder for danske livstilsprodukter, som det franske marked byder på.

Fornyet fransk optimisme
Præsident Macron har sat fart på udviklingen i Frankrig med en befolkning på 67 millioner. Gennem arbejdsmarkedsreformer og sænkning af skatter for middelklassen er der fornyet optimisme og dermed vækst i fransk industri og detail, og det er Dansk Erhvervs ambition, at danske virksomheder skal ind og få del i den vækst. Desuden er Frankrig gateway til en række emerging markets i Afrika, Asien og Nordamerika. CH Consulting og Eltea Avocats vil præsentere de fremmødte virksomheder for to individuelle samt en kollektiv etableringspakke, hvor man får hjælp til etablering af eget selskab i Frankrig, myndighedskontakt, ansættelseskontrakter, skattespørgsmål, anbefaling af egnede kontorlokaler med mere.

Eltea Avocats er stiftet af advokat, Michael Skaarup, og CH Consulting er grundlagt af virksomhedskonsulent Christian Heisterberg. Michael Skaarup har speciale indenfor virksomhedsetablering, selskabsret, virksomhedsoverdragelser, rådgivning inden for individuel og kollektiv arbejdsret og ansættelsesretlige aspekter og fratrædelsesaftaler i Frankrig. Christian Heisterberg har erfaring med forretningsudvikling, turnaround, opstart af datterselskaber, crisis management, outsourcing og change management i Frankrig.

Kontakt

EU og International

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for international handel
Medarbejderprofil