; ;
Gemt

Velkommen til Dansk Erhvervs uddannelsesafdeling

Er du nysgerrig på, hvem du kan eller skal kontakte i Dansk Erhvervs uddannelsesafdeling, kan du læse mere her.

Nyhed

Dansk Erhverv | Uddannelse - 21. januar 2020

Velkommen til afdelingen
I uddannelsesafdelingen arbejder vi for, at arbejdsmarkedet og vores medlemmer har nok velkvalificeret arbejdskraft. Det gør vi gennem uddannelsespolitisk interessevaretagelse og konkret medlemsrådgivning. Her kan du læse om vores medarbejdere, så du ved, hvad vi arbejder med, og hvem du skal kontakte, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker til vores arbejde.


Casper Burlin, chefkonsulent
Administrerer kompetence- og uddannelsesfonde for og i samarbejde med vores faglige samarbejdspartnere i 3F og HK. Casper sidder med videre- og efteruddannelse, bl.a. i VEU-rådet. Derudover varetager han medlemmernes interesser i flere faglige udvalg: Handel, Administration, Kontor & Lager (HAKL), Transporterhvervets Uddannelser (TUR) og Tandteknik.   


Marianne Kragh, chefkonsulent
Varetager medlemmernes interesser i en række faglige udvalg: Kontoruddannelser, Grafiske uddannelser, Fitness- og Eventuddannelser. I forhold til efteruddannelse arbejder Marianne med HAKL og Efteruddannelsesudvalget inden for køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen. Hun rådgiver også ift. elevoverenskomster og kompetencefonde.


Merete Brøgger Thorsen, chefkonsulent
Vejleder overordnet vedr. erhvervsuddannelserne. Derudover varetager Merete medlemmernes interesser i en række faglige udvalg: Bager- og Konditoruddannelsen, Gourmet-slagteruddannelsen, Detailhandelsuddannelse med specialer, Handelsuddannelsen med specialer samt Lager- og Terminaluddannelsen.


Trine Mølhart Mønster, uddannelseskonsulent
Arbejder med den opsøgende indsats sammen med 3F, HK og HK Handel indenfor lager- og transportoverenskomsten samt vores overenskomster på butik- og funktionærområdet med HK. Derudover sidder Trine med rådgivning omkring kompetencefonde og hjælper gerne med indberetninger og indbetalinger til disse. Trine er barselsvikar for Rikke Alberte Scheel Sinding.


Mads Eriksen, uddannelses- og forskningspolitisk chef
Ansvarlig for Dansk Erhvervs uddannelsespolitik og uddannelsespolitiske interessevaretagelse vedr. de almen gymnasiale ungdomsuddannelser (STX og HF), alle videregående uddannelser, videregående VEU og forskning.


Claus Rosenkrands Olsen, uddannelseschef
Ansvarlig for Dansk Erhvervs uddannelsespolitik og uddannelsespolitiske interessevaretagelse vedr. folkeskole, FGU, 10. klasse, vejledning, erhvervsuddannelser og erhvervsgymnasiale uddannelser (HHX og HTX).


Astrid Thilkjær Frier, studentermedhjælper
Understøtter Dansk Erhvervs overordnede uddannelses- og forskningspolitik og politiske interessevaretagelse.