Markedsrapporter fra hele verden

Se markedsrapporter om over 25 forskellige lande. Bemærk at flere af analyserne er udarbejdet før den internationale corona-krise.

Danmarks samhandel med udlandet afhænger både af interne faktorer såsom produktivitet, lønudvikling og skattetryk og eksterne faktorer såsom toldsatser, handelsbarrierer og valutakurser.

Markedsrapporterne beskæftiger sig med de eksterne faktorer. Som eksportør, importør eller investor er der mange spørgsmål at forholde sig til, som alle kan påvirke indtjeningen og omkostningerne ved at handle med udlandet.

I markedsrapporterne har forskellige eksperter sammenfattet muligheder og udfordringer ved at være aktiv på et udenlandsk marked som dansk virksomhed, og rapporterne kombinerer eksperternes indsigt med økonomiske nøgletal og en række kvantitative oplysninger om handelsvilkår, markedsmuligheder og toldbeskyttelse.

Vinklen igennem alle rapporterne er, at de skal rumme den mest relevante information for danske virksomheder, der handler med eller investerer i udlandet.

Bemærk at de fleste nedenstående markedsrapporter er udarbejdet inden den internationale coronakrise. Rapporterne er under opdatering i samarbejde med EKF.

Argentina

pdf

Download

Australien

pdf

Download

Brasilien

pdf

Download

Markedsrapport: Estland

pdf

Download

Markedsrapport: Finland

pdf

Download

Markedsrapport: Frankrig

pdf

Download

Markedsrapport: Holland

pdf

Download

Indien

pdf

Download

Indonesien

pdf

Download

Iran

pdf

Download

Italien

pdf

Download

Japan

pdf

Download

Kina

pdf

Download

Mexico

pdf

Download

Markedsrapport: Norge

pdf

Download

Markedsrapport: Polen

pdf

Download

Rusland

pdf

Download

Saudi-Arabien

pdf

Download

Singapore

pdf

Download

Spanien

pdf

Download

Markedsrapport: Storbritannien

pdf

Download

Markedsrapport: Sverige

pdf

Download

Sydafrika

pdf

Download

Thailand

pdf

Download

Tyrkiet

pdf

Download

Markedsrapport: Tyskland

pdf

Download

USA

pdf

Download

Baggrund og kilder:


Markedsrapport er en del af Dansk Erhvervs løbende overvågning af de internationale markeder og udkommer løbende i en opdateret version. Publikationen udarbejdes i samarbejde med Udenrigsministeriet og Danmarks Eksportkredit som har en helt særlig viden om handels- og forretningsvilkår på de vigtigste danske eksportmarkeder. Derudover bidrager Danmarks Statistik med de nyeste faktuelle tal på området.

Markedsrapporterne er baseret på en række solide statistikkilder, som Dansk Erhverv finder troværdige: Danmarks Statistik, Verdensbanken, SKAT, EKF, Europa Kommissionen, WIPO og The Economist Intelligence Unit.

Gengivelse af materiale fra markedsrapporterne skal ske med Dansk Erhverv anført som kilde.

Løbende offentliggør Dansk Erhverv markedsrapporter i samarbejde med disse bidragsydere:

Kontakt os

Dansk Erhvervs ekspert i international handel

EU og International

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for international handel
Medarbejderprofil

Andre relaterede værktøjer

Sidste nyt fra Dansk Erhverv i din indbakke

Tilmeld dig nyheder om International Handel

Når du tilmelder dig nyheder fra Dansk Erhverv, giver du samtykke til at modtage faglige og politiske nyheder og analyser, samt efter omstændighederne tilbud om kurser, netværk, konferencer og andre events, der i nogle tilfælde leveres af eller i samarbejde med vores partnere. Du vil også kunne modtage information om rabat på produkter og services i vores medlemsfordelsprogram.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs mere om vores persondatapolitik her.