; ;

Som medlem af Dansk Erhverv kan du nyde godt af vores eksklusive samarbejde med Nets. Med deres Nets Easy betalingsplatform kan du klare dine online betalinger nemt. Oplev en alt-i-én løsning, der omfatter gateway, indløsning og alle lokale betalingsmetoder - alt samlet i én aftale. 

Mere salg, mindre bøvl
Nets Easy er den hurtigste og nemmeste måde at øge dit onlinesalg på. Op til 30% af potentielle onlinekunder forlader deres kurv på grund af en dårlig betalingsløsning. Med Nets Easy bliver denne proces optimeret, så dine kunder får en forbedret købsoplevelse, og du kan sælge endnu mere.

Du får adgang til følgende funktioner, der kan øge din onlineomsætning:

  • De mest populære betalingsmetoder (inkl. MobilePay og Dankort)
  • Lokalt sprog og valuta
  • Forenklet betaling af digitale varer og tjenester
  • Tilpasningsdygtigt design på alle enheder
  • Nem betaling via betalingslinks (PayLink)

Betaling skal være nemt
Nets har gjort det nemt for både dig og dine kunder ved at samle alle de nødvendige elementer til online betaling i én løsning. Det betyder, at du ikke skal være i kontakt med flere udbydere, når det kommer til betaling – alt er samlet hos Nets Easy, og de sørger for, at det er nemt at administrere kundebetalinger og skaber dermed en pålidelig og nem kunderejse.

Få styr på kundeoplevelsen - Giv den fuldt fokus
Du har bygget din virksomhed med stor kærlighed, og derfor skal din betalingsudbyder ikke stjæle dit spotlight. Hos Nets kan du derfor tilpasse din checkout, så den matcher dit brand, hvilket vil skabe genkendelighed og tillid hos dine kunder.

Kom godt i gang
Giv din virksomhed en konkurrencemæssig fordel med Nets Easy - den pålidelige og alsidige betalingsløsning til e-handel. Kontakt Nets på telefon 89 87 61 09 for at komme i gang og drage fordel af at kunne tilbyde dine kunder en problemfri og sikker betalingsoplevelse.

Du kan læse mere om aftalen HER

Kontakt

Salg

Christine Dandanell Rithfeldt

Datamanager