Forside

Om Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Det er Dansk Erhvervs mission at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv varetager virksomhedernes politiske interesser over for alle relevante myndigheder.

Vi arbejder for dig

Vi repræsenterer en lang række brancher inden for handel, oplevelse, vidensbaseret rådgivning og transport og service samt yder kompetent rådgivning inden for personaleforhold og virksomhedsdrift.

Dybdegående rådgivning

Vi hjælper dig i den daglige virksomhedsdrift

Dansk Erhverv yder dybdegående rådgivning til medlemmerne og hjælper med at løse virksomhedens udfordringer. Vi går direkte ind i den enkelte sag og følger den om nødvendigt til dørs gennem hele retssystemet. Vores rådgivning er med til at skabe en udvikling og vækst, som kan måles direkte på bundlinjen.

Her holder vi til

Dansk Erhverv
Børsen
DK-1217 København K

Skal dit næste møde holdes på Børsen?

Chr. IV gamle børsbygning rummer en lang række fine mødelokaler. Kontakt os, hvis dit næste møde skal holdes på Børsen.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.