Medlemskab og netværk

Som medlem af Dansk Erhverv får du nem og hurtig adgang til juridisk rådgivning om personaleforhold og grundlæggende erhvervsjura. Vi hjælper dig også med at holde styr på reglerne for arbejdsmiljø, efteruddannelse og meget mere. Dansk Erhverv repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher - der er helt sikkert plads til dig.

Er du iværksætter?

Her kan du læse om fordele og vilkår ved Dansk Erhvervs særlige iværksættermedlemskab.

Din professionelle partner i hverdagen

Medlemskab

Her kan du læse om medlemskab og om Dansk Erhvervs netværk.

Vi er din professionelle partner på juridisk rådgivning på alle områder inden for personalesager, virksomhedsdrift, arbejdsmiljø og medarbejderudvikling. Som erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening er vi dagsordensættende og det naturlige samlingspunkt for den bredeste vifte af serviceerhverv i dansk erhvervsliv. Gennem tæt dialog med politikerne på Christiansborg og globalt taler vi medlemmernes og brancheforeningernes mærkesager. 

Medlem af Dansk Erhverv

pdf

Download

Membership benefits - Danish Chamber of Commerce

pdf

Download

Hvad får du som medlem

Professionel rådgivning fra eksperter

 • Som medlem af Dansk Erhverv får du professionel juridisk rådgivning om alle områder inden for personalesager, virksomhedsdrift, arbejdsmiljø og medarbejderudvikling. Vores rådgivning spænder fra adgang til hotline til individuel juridisk rådgivning og hjælp ved retssager.

Politisk indflydelse

 • Dansk Erhverv er det førende politiske talerør for servicevirksomhederne, og vi sikrer, at vores medlemmers interesser får stor politisk gennemslagskraft, når vi fremfører dem over for det politiske system i Danmark og i EU. Vi følger den politiske dagsorden nøje og arbejder hver dag på at forbedre medlemmernes rammevilkår til gavn for dig og din virksomheds vækstmuligheder og konkurrenceevne.

Adgang til uddannelse og ny inspiration

 • Du og dine kollegaer får adgang til Dansk Erhvervs omfattende kursus- og arrangementsudbud, med gratis adgang til størstedelen af arrangementerne og eksklusiv rabat på vores kursustilbud.

Internationalt netværk

 • Med kontorer i både Danmark og i Bruxelles og tæt kontakt til vores søsterorganisationer og ambassader over hele verden har du som medlem af Dansk Erhverv adgang til et stort internationalt netværk.
  Medlemmerne benytter netværket til informations- og kontaktformidling og generel sparring om internationale problemstillinger.

Det får du som medlem

pdf

Download

Bliv medlem

Medlemskabstyper

Dansk Erhverv tilbyder 3 typer af medlemskab:

 1. Dansk Erhverv Basis
 2. Dansk Erhverv Full Service
 3. Dansk Erhverv Arbejdsgiver

Bliv medlem nu

Eller benyt indmeldelsesblanketten:

 1. Basis - indmeldelsesskema
 2. Full Service - indmeldelsesskema
 3. Arbejdsgiver - indmeldelsesskema

Læs om kontingentsatser for de 3 typer af medlemskab:

Kontingentregulativ 2021

 

 

Netværk hos Dansk Erhverv

Netværk i Dansk Erhverv er omdrejningspunktet for videndeling og sparring og er derfor værdifuldt for mange medlemmer. Fælles for de fleste netværk og udvalg er, at de er efterspørgselsdrevne, og derfor kommer der hele tiden nye til, ligesom netværk og udvalg med mellemrum lukkes ned.

Hvis du ser et netværk og/eller udvalg, der kan interessere dig eller en af dine kolleger/medarbejdere, er du meget velkommen til at kontakte de ansvarlige medarbejdere, som du finder ved at klikke på netværket/udvalget.

Kontakt

Kontakt os om yderligere information om medlemskab af Dansk Erhverv

Salgsafdelingen

33746275

Kontakt os vedrørende medlemskab og spørgsmål om deltagelse i netværk

Brug for at høre mere?

Lad os drøfte dine muligheder

Udfyld formularen for at blive kontaktet af en vores engagerede konsulenter til en uformel drøftelse, hvor du kan høre mere om hvordan et medlemskab hos Dansk Erhverv kan hjælpe dig og din virksomhed.