Bliv medlem nu

Vi er din professionelle partner på juridisk rådgivning på alle områder inden for personalesager, virksomhedsdrift, arbejdsmiljø og medarbejderudvikling. Opret medlemskab og start dit samarbejde med Dansk Erhverv her

Er du iværksætter?

Her kan du læse om fordele og vilkår ved Dansk Erhvervs iværksættermedlemskab. Medlemskabet er gratis det første år. Læs mere om Dansk Erhvervs særlige iværksættermedlemskab her

Find et netværk, der passer til dig

Netværk i Dansk Erhverv er omdrejningspunktet for videndeling og sparring, og er derfor værdifuldt for mange medlemmer. Se alle vores netværk her

Din professionelle partner i hverdagen

Medlemskab

Her kan du læse om medlemskab og om Dansk Erhvervs netværk.

Vi er din professionelle partner på juridisk rådgivning på alle områder inden for personalesager, virksomhedsdrift, arbejdsmiljø og medarbejderudvikling. Som erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening er vi dagsordensættende og det naturlige samlingspunkt for den bredeste vifte af serviceerhverv i dansk erhvervsliv. Gennem tæt dialog med politikerne på Christiansborg og globalt taler vi medlemmernes og brancheforeningernes mærkesager. 

Medlem af Dansk Erhverv

pdf

Download

Membership benefits - Danish Chamber of Commerce

pdf

Download

Hvad får du som medlem

Professionel rådgivning fra eksperter

 • Som medlem af Dansk Erhverv får du professionel juridisk rådgivning om alle områder inden for personalesager, virksomhedsdrift, arbejdsmiljø og medarbejderudvikling. Vores rådgivning spænder fra adgang til hotline til individuel juridisk rådgivning og hjælp ved retssager.

Politisk indflydelse

 • Dansk Erhverv er det førende politiske talerør for servicevirksomhederne, og vi sikrer, at vores medlemmers interesser får stor politisk gennemslagskraft, når vi fremfører dem over for det politiske system i Danmark og i EU. Vi følger den politiske dagsorden nøje og arbejder hver dag på at forbedre medlemmernes rammevilkår til gavn for dig og din virksomheds vækstmuligheder og konkurrenceevne.

Adgang til uddannelse og ny inspiration

 • Du og dine kollegaer får adgang til Dansk Erhvervs omfattende kursus- og arrangementsudbud, med gratis adgang til størstedelen af arrangementerne og eksklusiv rabat på vores kursustilbud.

Internationalt netværk

 • Vores kontorer i både Danmark, Bruxelles og New York har tæt kontakt til vores søsterorganisationer og ambassader over hele verden. Som medlem har du adgang til et stort internationalt netværk.
  Medlemmerne benytter netværket til informations- og kontaktformidling og generel sparring om internationale problemstillinger.

Det får du som medlem

pdf

Download

Medlemsfordele & -typer

Medlemsfordele & -typer

Bliv medlem

Bliv medlem

Dansk Erhverv tilbyder 3 typer af medlemskab:

 1. Dansk Erhverv Basis
 2. Dansk Erhverv Full Service
 3. Dansk Erhverv Arbejdsgiver

Bliv medlem nu

Eller benyt indmeldelsesblanketten:

 1. Basis - indmeldelsesskema
 2. Full Service - indmeldelsesskema
 3. Arbejdsgiver - indmeldelsesskema

Læs om kontingentsatser for de 3 typer af medlemskab:

Kontigentregulativ 2023

 

Udvalg og netværk hos Dansk Erhverv

I Dansk Erhverv har vi 18 markeds- og fagudvalg. I udvalgene engagerer ledende profiler fra Dansk Erhvervs medlemskreds sig i et eller flere udvalg. På den måde er medlemmerne en udførende og rådgivende del af hvilken politik Dansk Erhverv skal føre på en række forskellige områder, som du kan læse mere om her.

I udvalgene drøftes og vurderes sager af politisk karakter på ca. fire årlige møder.

Netværk i Dansk Erhverv er omdrejningspunktet for videndeling og sparring og er derfor værdifuldt for mange medlemmer. Fælles for de fleste netværk er, at de er efterspørgselsdrevne, og derfor kommer der hele tiden nye til, ligesom netværk og udvalg med mellemrum lukkes ned.

Hvis du ser et netværk og/eller udvalg, der kan interessere dig eller en af dine kolleger/medarbejdere, er du meget velkommen til at kontakte de ansvarlige medarbejdere, som du finder på det enkelte udvalg/netværk side.

Kontakt

Kontakt os om yderligere information om medlemskab af Dansk Erhverv

Salgsafdelingen

33746275

Kontakt os vedrørende medlemskab og spørgsmål om deltagelse i netværk