; ;

Bæredygtighed & samfundsansvar

Danske virksomheder er i front med bæredygtige løsninger. Når virksomheder handler ansvarligt, er vi med til at skabe både en bæredygtig fremtid og nye forretningsmuligheder.

Danmark er et globalt udstillingsvindue inden for bæredygtighed. Det danske erhvervsliv viser hver dag, at vi handler og bidrager med svar på nogle af verdenssamfundets største problemer. Det kræver de rigtige rammevilkår og politisk handlekraft.

Dansk Erhverv hjælper alle danske virksomheder med bæredygtig omstilling og med at nå i mål med de nye krav. Her på vores bæredygtighedsportal har vi samlet råd og vejledning, uanset om det handler om grøn omstilling, bæredygtighedsrapportering, grønne udbud, diversitet eller inklusion på arbejdspladsen.

Seneste nyt

Seneste nyheder om bæredygtighed

Se flere nyheder

OVERBLIK OVER EKSISTERENDE OG KOMMENDE EU-REGULERING

Fik du set?

GIK DU GLIP AF ET WEBINAR? SÅ SE MED HER

Få mere viden

Bæredygtighed

Vi rådgiver dig

Fik du læst?

KOM MED TIL WEBINAR:

Dansk Erhverv faciliterer en række webinarer og andre arrangementer, som giver ny viden, inspiration og vejledning til at klæde virksomheden på i den grønne omstilling: Fra de kommende lovkrav om rapportering, til hvordan du kan gøre den grønne dagsorden til en del af din forretning, eksempelvis når det handler om strategi, finansiering eller kommunikation. Vi har sat nogle af landet fremmeste specialister, rådgivende aktører og virksomheder i scene til at vejlede og inspirere dig og din virksomhed i de konkrete arrangementer.

Her på siden kan du finde artikler, guides, rådgivning og kurser, der kan klæde dig og din virksomhed på til alt, hvad der vedrører de kommende krav på bæredygtighedsområdet.

Bæredygtighedsrapporten og ESG-data blevet et vigtigt redskab for investorer, kunder og leverandører, når de skal vurdere virksomhedens påvirkning på klima- og miljøforhold, sociale forhold og governance – derfor skal oplysningerne være relevante, sammenlignelige og pålidelige.

Find guides, artikler, rådgivning, kurser og få mere viden om CSR, den grønne omstilling, bæredygtig forretningsudvikling, etisk forretningsdrift her på www.danskerhverv.dk eller kontakt vores rådgivning. 

BRUG FOR RÅDGIVNING? vi står klar til at hjælpe dig

Klima, energi og miljø

Ulrich Bang

Underdirektør
Medarbejderprofil
Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Ellen Marie Friis Johansen

Souschef, CSR-chef
Medarbejderprofil
Offentlig-privat samarbejde

Malene Jæpelt

Chefkonsulent
Medarbejderprofil
Rådgivning & Rekruttering

Niels Hovmand

Chefkonsulent
Medarbejderprofil