; ;

TEMA: Iværksætter & vækstsætter

Nyheder

Seneste nyt - SMV

Læs flere nyheder her

Det skal du være opmærksom på - før, under og efter ansættelsen

Det skal du huske

hvis du skal handle med udlandet

Skat, moms & løn

Skatter og afgifter er et afgørende parameter for virksomhedens drift. Derfor ønsker vi hos Dansk Erhverv at gøre det nemt og hurtigt at finde frem til relevante deadlines og regler på området. Læs meget mere om deadlines, regler og metoder til udregning af skat og afgifter her:

Iværksætteri

Iværksættere er fremtidens virksomheder. Hos Dansk Erhverv er virksomheder en del af en stærk erhvervsorganisation. Find vores digitale værktøjskasse for iværksættere og læs mere om Dansk Erhvervs iværksættermedlemskab her:

Fik du læst?

Markedsføring

Hvis du i din markedsføring overfor forbrugere benytter udsagn som ”udsalg”, ”tilbud”, ”spar xx procent” eller lignende i din markedsføring, så er der nogle specifikke reglerne for prismarkedsføring, som det er vigtigt for dig at kende.

Prismarkedsføring

Grøn markedsføring

Handelsbetingelser & persondata

Eksport

Eksport af fysiske varer

Sælger du direkte til forbrugere i udlandet bliver det tit lidt mere kompliceret. Ejer du en fysisk butik i udlandet, vil det være underlagt købeloven i det pågældende land, men sælger du via din egen danske webshop, bør du tage følgende med ind i overvejelserne. Det kan du læse om her

Virksomhedsprogrammet

Virksomhedsprogrammet er et landsdækkende program, der medvirker til at omstille og styrke væksten i SMV’er i hele landet.

Det sker ved at støtte virksomheder i digitalisering, grøn omstilling, internationalisering og professionalisering i disse seks spor: SMV:Grøn, SMV:Grønne Kompetencer, SMV:Digital, SMV:Vækstpilot, SMV:Eksport og SMV:PRO.

Få hjælp hos Erhvervshusene
Virksomhedsprogrammet drives af de seks tværkommunale erhvervshuse, som allerede har givet knap 5.000 SMV’er tilskud til rådgivning, investeringer i konkret teknologi samt kompetenceudvikling gennem Virksomhedsprogrammet.

Herunder kan du læse mere om de enkelte spor i virksomhedsprogrammet:

Medlemsrabatter & netværk

Kontrakter

Mangler du en skabelon til at udarbejde en kontrakt, så find den her:

Beregnere

Mangler du en beregner til fx. at beregne sygefravær eller opsigelsesvarsel, så find den her:

Konkurrenceevnebarometer - Iværksætteri

Se vores barometer for iværksætteri, der sammenligner udvalgte indikatorer på tværs af lande: