; ;

Se hvilke ledige stillinger vi har

Som ansat i Dansk Erhverv bliver du en del af en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, og du er sikret et afvekslende job med kontakt til virksomheder og det politiske miljø.

Ledige stillinger

Dansk Erhverv har p.t. nedenstående ledige stillinger.

Som ansat

Du får et job i en organisation, som tør tænke utraditionelt og har højt til loftet. Du får dynamiske, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top. Vi er forretningsorienterede og brænder for at skabe resultater for den enkelte virksomhed.

I Dansk Erhverv har vi et stærkt værdisæt og vi tilstræber at være engagerede, professionelle, netværksorienterede, fleksible og resultatorienterede. Vi har vores faglighed i fokus og agerer med stor integritet. Vi fokuserer på at skabe stærke alliancer i erhvervslivet, og tænker gerne anderledes for at nå de resultater, vi sigter efter.

Som ansat i Dansk Erhverv får du gode muligheder for at præge dit arbejdsområde og tilrettelægge dit arbejde. Gode løn- og arbejdsvilkår samt inspirerende kolleger får hver dag mere end 370 ansatte i Dansk Erhverv til at levere en dygtig, nytænkende og troværdig indsats for vores medlemmer.

Vi tilbyder et bredt felt af arbejdsområder inden for juridisk rådgivning, politisk lobbyvirksomhed, overenskomster, miljø- og HR rådgivning, globalt handelsarbejde og meget mere. 

Søg uopfordret

Hold kontakten til Dansk Erhverv

Tilmeld dig jobagenten

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op i Dansk Erhverv?        

Så tilmeld dig jobagenten