Nets betalingsløsninger

Dansk Erhverv og Nets har indgået et samarbejde, der gør det let for dig at være butiksejer. Med Nets har du mulighed for at få en komplet betalingsløsning med alt, du har brug for til at tage imod betalinger. Du får attraktive priser på både kortaftaler, betalingsterminaler samt online check-out. Aftalen giver også adgang til en række andre fordele – helt gratis.

Vi har sammensat tre attraktive tilbud til dig som medlem af Dansk Erhverv:

  1. Kortaftale på internationale betalingskort. Uanset hvilket kort, dine kunder har som favorit, kan du tage imod betalinger fra alle de mest populære betalingskort i verden. Med aftalen får du attraktive transaktionspriser, gratis månedsabonnement samt proces- og tidligt afregningsgebyr.
  2. Betalingsterminaler der passer til netop dit behov. Tager du altid imod betaling over disken, så er den stationære Desk3500 den ideelle terminal. Har du derimod behov for at tage terminalen med ud til kunden, så er den mobile Move3500 den rette terminal for dig. Uanset hvilken terminal du vælger, får du, som medlem af Dansk Erhverv 10% på terminalen samt tre måneders gratis abonnement. Læs mere om terminalerne.
  3. Online check-out. Her får du en komplet løsning til din webshop med kortaftale og betalingsmodul - det eneste check-out, der inkluderer Dankort. Du får et simpelt og integreret check-out designet til at reducere andelen af drop-outs. Du kan være i gang med at modtage betalinger inden for 24 timer.

Du kan sagtens benytte dig af flere tilbud.

Med aftalen får du ekstra fordele

Når du siger ”ja tak” til et tilbud fra Nets, får du samtidig adgang til en lang række ekstra tillægsydelser. Du får blandt andet adgang til analyseværktøjer, der gør det lettere for dig at træffe vigtige forretningsbeslutninger baseret på data og indsigt i dine kunder og deres købsadfærd. I den prisvindende MyPayments-app får du det fulde overblik over din forretning og kan se:

  • Udviklingen i din kortomsætning
  • De travleste tider på ugen
  • Hvilke lande dine kunder kommer fra
  • Hvor mange af dine kunder der er tilbagevendende

Nets hjælper dig godt i gang

Hvis du er interesseret i en betalingsterminal eller ønsker en kortaftale på internationale kort eller Dankort (tilbud 1-3 herover), så send en mail med kontaktoplysninger og CVR-nummer til: ms-partnerleads-dk@nets.eu. Herefter kontakter Nets dig inden for 48 timer og hjælper dig godt i gang.

Hvis du gerne vil have den komplette løsning til din webshop (tilbud 4), så kan du sende en mail til: ecommerce-salg-dk@nets.eu eller ringe på: 89 87 58 68.

Nets er en europæisk betalingsudbyder med fokus på innovation, stabilitet og sikkerhed. De håndterer milliarder af transaktioner årligt og er dagligt i kontakt med tusindvis af forretninger rundt omkring i Europa. Læs mere om Nets og deres services.

Kontakt

Salg

Christine Dandanell Rithfeldt

Datamanager