Medlemsrabatter

SVEA Finans

Dansk Erhverv har indgået samarbejde med Svea, hvor du som medlem kan spare penge på en række finansielle services.

Som medlem af Dansk Erhverv, kan du indgå et fordelagtigt samarbejde med Svea Finans. Her har du muligheden for at få skræddersyede løsninger, der er optimeret til din virksomheds behov, så du kan få frigivet mere tid til din kerneforretning.

Sveas produkter
Svea tilbyder dig:

Factoring: Svea udbetaler 70-80 % af den fakturerede omsætning inkl. moms til dig (dvs. helt op til 100% af omsætning excl. moms). Svea Finans inddriver fakturafordringerne ved forfald og med rykkere såvel som inkasso efter forfaldsdag.

Fakturakøb: Ved Fakturakøb tilbyder Svea Finans at købe dine fakturaer, hvis din kunde er kreditværdig. 2 dage efter har du dine penge på kontoen. Herefter sørger Svea Finans for at sende fakturaen til din kunde og opkræve beløbet.

Fakturaservice: Ved fakturaservice tager Svea hånd om hele din hovedbog med bogføring af betalinger, rentefakturering og udsendelse af rykkerskrivelser.

Inkasso: Svea arbejder for, at du får din betaling samtidig med, at forholdet til kunden bevares.

Dine rabatter
Via Dansk Erhverv sparer du:

•Factoring & Fakturakøb: Op til 18 %
•Fakturaservice: Op til 28 %
•Inkasso: Op til 75 %

Du kan læse mere om SVEAs produkter her:

SVEA Finans

SVEA Inkasso

Yderligere information
Så kontakt os i Dansk Erhverv på tlf. 3374 6095 eller på e-mail: medlemsrabatter@danskerhverv.dk

Dansk Erhverv modtager et formidlingshonorar for salget af dette produkt, der primært går til dækning af markedsføringsomkostninger.

Kontakt

Salg

Rasmus Emmery

Kommerciel koordinator

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.