Swedbank Pay

Medlemmer af Dansk Erhverv kan spare 20-50 % med Swedbank Pays omni channel betalingsløsninger til e-handel og butikker. Konkurrencedygtige priser og brutto udbetaling af hele salgsbeløbet på dine salg med Visa og Mastercard.

Betalingsløsninger til alle situationer

Swedbank Pay er fællesnavnet for tjenester, som kan hjælpe dig med at modtage betalinger online, i butikker samt automater.

Man kan med Swedbank Pay tilbyde betalingsmetoder på nettet, som giver kunderne en sikker og fleksibel oplevelse, når de besøger din butik. Swedbank Pays e-handelsløsninger, kortterminaler og kortindløsning gør det nemmere for både dig og dine kunder.

Alt, man har brug for til at modtage betaling

Swedbank Pay’s produkter og tjenester gør det nemt at modtage betaling fra kunderne. De hjælper med de praktiske ting, som det rigtige terminaludstyr og programmer, men også med det der sker bag selve købet, som at sikre at pengene fra købet bliver sat ind på din konto.

Til virksomheder i alle størrelser

Swedbank Pay hjælper med alt det nødvendige, så du kan modtage betaling fra dine kunder på en fleksibel måde – uanset hvor de befinder sig.

Klar til at komme i gang?

Kontakt Swedbank Pay via linket herunder, hvis du vil vide mere om, hvad de kan gøre for dig og din virksomhed. De gennemgår de behov, du og dine kunder har og finder den rigtige løsning til dig.

 

Læs mere og tilmeld dig her

Kontakt

Kursus og Event

Magnus Glenn Hansen

Event- og partnermanager