; ;
Kontakt
Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Ellen Marie Friis Johansen

CSR-chef
Medarbejderprofil
Kontakt

Hvad vil netværket give dig?
Dansk Erhvervs CSR-netværk henvender sig til medlemsvirksomheder, som er godt i gang med CSR-arbejdet og ønsker viden og værktøjer til at styrke arbejdet med strategisk CSR og bæredygtig forretningsudvikling.

Gennem temamøder, information og udveksling af erfaringer kan netværket give dig, som arbejder professionelt med CSR og ansvarlighed, input til din virksomheds eller organisations arbejde med bæredygtighed. Vi tilbyder et forum, hvor deltagerne får opdateret viden og inspiration inden for centrale CSR-emner, og samtidig har mulighed for at diskutere udfordringer og problemstillinger med CSR-kolleger fra andre virksomheder på tværs af brancher.

Netværket vil blandt andet invitere politikere, myndighedspersoner eller rådgivere til møderne og gennem aktiviteter få belyst forskellige temaer af interesse og betydning for netværkets medlemmer.

Netværket kan således også bruges som politisk løftestang til at skabe bedre rammevilkår for danske virksomheders ageren, når det kommer til CSR og samfundsansvar nationalt og internationalt.

Praktik og indhold
Netværket har mere end 100 medlemmer, som mødes fire gange årligt. Emnerne og indholdet af møderne koordineres af Dansk Erhverv i løbende dialog med netværkets medlemmer Vi lægger vægt på, at virksomhedernes udfordringer bliver afspejlet i emnerne.

Hvad koster det?
Det er gratis at deltage i netværket.

Hvem kan blive en del af netværket?
Netværket er for medlemmer (FullService og Arbejdsgiver) af Dansk Erhverv, der som en væsentlig del af deres forretning arbejder med CSR. Det er muligt at lade forskellige repræsentanter for virksomheden deltage. Netværket er ikke henvendt medlemmer, der er tilknyttet rådgivningsbranchen.

Har du spørgsmål til det faglige indhold eller andet, så kontakt venligst de netværksansvarlige, CSR-chef Ellen Marie Friis Johansen og CSR-konsulent Marcus Nierhoff.

Netværksdatoer i 2024

  • 12. marts 
  • 28. maj
  • 1. oktober 
  • 10. december 

Tilmelding til CSR-netværk

Du skal være logget på for at kunne sende denne formular. Hvis du er logget på og stadig ikke kan slå op, skal du sørge for, at "Spor ikke" er deaktiveret i dine browserindstillinger.