; ;
Kontakt
Turisme, oplevelse & kultur

Lars Ramme Nielsen

Branchedirektør
Medarbejderprofil
Kontakt

Dansk Erhverv er den bredeste erhvervsorganisation for turisme- branchen og oplevelsesøkonomien. Også camping, feriehuse, feriecentre, restauranter, attraktioner og caféer er organiseret i Dansk Erhverv, hvorfor netværket er i tæt samspil med Dansk Erhvervs Turisme- og Oplevelsesudvalg.

Hvad vil netværket give dig? 
Netværket styrker dig og din virksomheds arbejde med at optimere drift og udvikle forretningen. Møderne tematiseres ofte og har som hovedformål at udveksle information og erfaringer. Netværket inviterer politikere, myndighedspersoner, rådgivere og nøglepersoner i eller omkring branchen til møderne og gennemfører aktiviteter for at få belyst relevante temaer af interesse for netværkets medlemmer.

Netværket vil kunne pege på særlige udfordringer og problemstillinger, som optager hotellerne, og netværket kan bruges som politisk løftestang til at skabe bedre vilkår og rammebetingelser for hoteller i Danmark. Netværket har samtidig fokus på relevante emner for den daglige drift, konceptudvikling, markedsføring og gensidig inspiration.

Praktik og indhold 
Netværket mødes fire gange årligt i Dansk Erhvervs hovedsæde, Børsen i København. Emnerne og indholdet koordineres af Dansk Erhverv i løbende dialog med netværkets medlemmer. Emner kan være hotelstatistik, bookingportaler, energiafgifter, tilgængelighed og synlighed.

Hvem kan blive en del af netværket?
Peter Schelde, Comwell, er formand for netværket, der er rettet mod topledere fra hoteller, som er medlem af Dansk Erhverv. Det er gratis at deltage i netværket.