; ;
Kontakt
Turisme, oplevelse & kultur

Lars Ramme Nielsen

Branchedirektør
Medarbejderprofil
Kontakt

Få faglige input, seneste statistik og opbyg netværk blandt kollegaer. Dansk Erhvervs netværk for spa-hoteller er et forum, hvor ledende medarbejdere opdateres på viden og diskuterer emner, som er specifikke for hoteller med spafaciliteter.

Under Covid19 steg efterspørgslen på kurbade og spahoteller markant. Væksten er fortsat efter coronakrisen, og der er både kommet nye hoteller til, mens flere eksisterende hoteller har udvidet eller etableret kur- og spafaciliteter. Markedet i Danmark er dog stadig langt efter det svenske og tyske marked. Det skyldes blandt andet højere omkostninger til eksempelvis energi, vand og personale.

Dansk Erhverv har derfor sat fokus på spahotellers drift og rammevilkår i et målrettet netværk.

Hvad vil netværket give dig?
Dansk Erhvervs Netværk for spahoteller henvender sig til medlemsvirksomheder, som ønsker mere viden om spabranchen, gode netværksmuligheder og som gerne vil bidrage til at styrke spahotellernes rammevilkår.

Gennem temamøder, inspirationsoplæg og udveksling af erfaringer kan netværket give jer input til jeres virksomheds arbejde, drift og udvikling. Netværket for spahoteller tilbyder et forum, hvor deltagerne får opdateret viden og inspiration, der er specifik for spahoteller, og samtidig har mulighed for at diskutere udfordringer og problemstillinger med kolleger fra branchen.

Netværket vil også kunne bruges til at give input til Dansk Erhvervs arbejde for at skabe bedre rammevilkår for danske spahoteller.

Praktik og indhold
Netværket mødes 3-4 gange årligt. Dansk Erhverv præsenterer på hvert møde nøgletal på pris, omsætning benyttelse af tilbud mv. Dertil kommer varierende temaer for hvert møde. Emnerne og indholdet koordineres og planlægges af Dansk Erhverv på baggrund af input fra netværkets medlemmer. Emner kan f.eks. være:

  • Rammevilkår, bureaukrati og bøvlede regler for spa-hoteller
  • Videndeling, statistik og nøgletal
  • Teknik og drift af spa
  • Trends og tendenser
  • Skat, moms og muligheder for refusion
  • Muligheder for støtte og rådgivning ved energirenovering og -investeringer

Hvad koster det?
Netværket er for medlemmer af Dansk Erhverv og er gratis at deltage i.

Hvem kan blive en del af netværket?
Netværket er målrettet ledere og ledende medarbejdere blandt hotelvirksomheder med spafaciliteter.

Ønsker I at deltage, eller har I spørgsmål til det faglige indhold i netværket, kan I kontakte branchedirektør Lars Ramme Nielsen på lrn@danskerhverv.dk.