Spring til indhold

En plantebaseret fremtid for fødevarebranchen

Skal dine fødevarer laves af planter? Og hvad siger forbrugerne? Bliv klogere på plantebaserede fødevarer og de grønne forbrugertrends.
Event
Seminar

En plantebaseret fremtid for fødevarebranchen

Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Gem
Indhold

2018 er blevet udnævnt til året, hvor plantebaseret mad for alvor vinder frem og bliver mainstream.

Flere danskere efterspørger en middagstallerken uden kød, men mangler inspiration. For disse forbrugere kan plantebaserede alternativer til kød og lignende produkter give nye muligheder.

Hvad betyder disse nye kostvaner for din virksomhed? Bliv klogere på muligheder og begrænsninger, når ledende erhvervsfolk og eksperter sætter fokus på de globale og lokale trends på området, markedets udvikling, de grønne succeshistorier og nudging samt de juridiske aspekter ved nye fødevaretyper.

Målgruppe
Konferencen henvender sig til hele fødevarebranchen, men primært indenfor detailhandlen, grossister samt hoteller og cateringvirksomheder.

Seminaret afholdes i samarbejde med Dansk Vegetarisk Forening.

  • 12.00 - 12.20

    Registrering og let forplejning

    12.00 - 12.20
  • 12.20 - 12.25

    Velkomst

    12.20 - 12.25
    Dansk Erhverv
  • 12.25 - 13.15

    Udviklingen i det plantebaserede marked lokalt og globalt

    12.25 - 13.15
  • 13.15 - 13.45

    Reglerne for Novel Food

    13.15 - 13.45
  • 13.45 - 14.00

    Pause

    13.45 - 14.00
  • 14.00 - 14.30

    Naturli’s nye planteeventyr

    14.00 - 14.30
  • 14.30 - 15.15

    Nudging af grønne forbrugervalg (Cases: Fazer Food Services og Nordic Choice Hotels)

    14.30 - 15.15
  • 15.15 - 15.45

    Grøntværkstedet: Udvikling af grøn mad til kantinerne

    15.15 - 15.45
  • 15.45 - 16.00

    Networking

    15.45 - 16.00
  • 16.00

    Tak for i dag

    16.00

Kontakt

Kursus og Event

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Handel

Saoirse McKeever Andersen

Fagchef for fødevarer