En plantebaseret fremtid for fødevarebranchen
En plantebaseret fremtid for fødevarebranchen
2018 er blevet udnævnt til året, hvor plantebaseret mad for alvor vinder frem og bliver mainstream.
Flere danskere efterspørger en middagstallerken uden kød, men mangler inspiration. For disse forbrugere kan plantebaserede alternativer til kød og lignende produkter give nye muligheder.
Hvad betyder disse nye kostvaner for din virksomhed? Bliv klogere på muligheder og begrænsninger, når ledende erhvervsfolk og eksperter sætter fokus på de globale og lokale trends på området, markedets udvikling, de grønne succeshistorier og nudging samt de juridiske aspekter ved nye fødevaretyper.
Målgruppe
Konferencen henvender sig til hele fødevarebranchen, men primært indenfor detailhandlen, grossister samt hoteller og cateringvirksomheder.
Seminaret afholdes i samarbejde med Dansk Vegetarisk Forening.

-
12.00 - 12.20
Registrering og let forplejning
12.00 - 12.20 -
12.20 - 12.25
Velkomst
12.20 - 12.25Dansk Erhverv -
12.25 - 13.15
Udviklingen i det plantebaserede marked lokalt og globalt
12.25 - 13.15 -
13.15 - 13.45
Reglerne for Novel Food
13.15 - 13.45 -
13.45 - 14.00
Pause
13.45 - 14.00 -
14.00 - 14.30
Naturli’s nye planteeventyr
14.00 - 14.30 -
14.30 - 15.15
Nudging af grønne forbrugervalg (Cases: Fazer Food Services og Nordic Choice Hotels)
14.30 - 15.15 -
15.15 - 15.45
Grøntværkstedet: Udvikling af grøn mad til kantinerne
15.15 - 15.45 -
15.45 - 16.00
Networking
15.45 - 16.00 -
16.00
Tak for i dag
16.00
Kontakt
Kursus og Event
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.
