Seminar om fødevaresvindel
Seminar om fødevaresvindel
Svindel med fødevarer medfører hvert år store konsekvenser for fødevarevirksomheder, ligesom det svækker tilliden til produkter og producenter - og i værste fald til en hel branche.
Fødevaresvindel er et stigende, globalt problem, der påvirker fødevarernes vej gennem hele forsyningskæden fra jord til bord. Fødevaresvindel kan ikke blot skade fødevaresikkerheden, men også virksomhedens image, økonomi og forbrugernes tillid.
Bliv inspireret til, hvordan din virksomhed kan arbejde med at forhindre fødevaresvindel i forsyningskæden, bliv opdateret på fødevarelovgivningen og få indsigt i myndighedernes håndtering af både regler og svindel.
Rabatkode, Landbrug & Fødevarer
Medlemmer af Landbrug & Fødevarer skal i forbindelse med tilmelding tilføje rabatkoden LF2018 for gratis deltagelse i seminaret.


-
09.30 - 10.00
Registrering og kaffe
09.30 - 10.00 -
10.00 - 10.15
Velkomst
10.00 - 10.15 -
10.15 - 10.45
Arbejdet med fødevaresvindel - i et dansk , europæisk og internationalt perspektiv
10.15 - 10.45 -
10.45 - 11.15
Lovgivningen – hvad siger den nu, og hvor er den på vej hen?
10.45 - 11.15 -
11.15 - 12.00
Sårbarhedsanalyser - hvor sårbar er din virksomhed overfor fødevaresvindel?
11.15 - 12.00 -
12.00 - 12.30
Sandwich
12.00 - 12.30 -
12.30 - 13.00
Hvordan detailhandlen arbejder med at undgå svindel
12.30 - 13.00 -
13.00 - 13.30
Autenticitetsanalyser
13.00 - 13.30 -
13.30 - 13.30
Kaffe og tak for i dag!
13.30 - 13.30
Kontakt
Kursus og Event
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.