Fremtiden i bageriet
Fremtiden i bageriet
De seneste 30 år har en lang række bagerier landet over måtte vinke farvel til mere end halvdelen af de unge, som begynder en bageruddannelse. Men hvordan lyder opskriften på, at få de unge til at blive i bagerfaget?
Gennem gode historier fra kollegaer, der har knækket koden til et godt uddannelsesforløb og fastholdelse af arbejdskraft, samt gode råd fra eksperter fra både Dansk Erhverv og BKD, giver vi dig værktøjer, som kan gøre det lettere for dig at have elever – og dermed lettere at uddanne svende, så der også er nogen til at overtage din virksomhed i fremtiden.
Vi slår dørene op til børssalen i København, og tager fat på at løse branchens største udfordring.
Samarbejdspartnere


-
16.00 - 16.10
Velkomst
16.00 - 16.10 -
16.10 - 16.40
Det gode oplæringsforhold - do's and don'ts ifølge overenskomst og tal fra Det Faglige Fællesudvalg
16.10 - 16.40 -
16.40 - 16.50
Pause
16.40 - 16.50 -
16.50 - 17.30
Best cases – fra en mindre og en stor bagerforretning
16.50 - 17.30Cases, TBC -
17.30 - 17.55
Fremtiden for branchen
17.30 - 17.55 -
17.55 - 18.00
Opsamling
17.55 - 18.00 -
18.00 - 19.00
Sandwich og networking
18.00 - 19.00 -
18.00
Tak for i dag
18.00
Kontakt
Kursus og Event
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.