Spring til indhold

Fremtiden i bageriet

Har du tænkt på, hvem der skal overtage din bagervirksomhed, når du vil træde tilbage? Sammen med Dansk Erhverv sætter BKD (Bager- og Konditormestre i Danmark) fokus på bagerbranchens udfordring med at skaffe og fastholde kvalificeret arbejdskraft.
Event
Konference

Fremtiden i bageriet

Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Gem
Indhold

De seneste 30 år har en lang række bagerier landet over måtte vinke farvel til mere end halvdelen af de unge, som begynder en bageruddannelse. Men hvordan lyder opskriften på, at få de unge til at blive i bagerfaget?  

Gennem gode historier fra kollegaer, der har knækket koden til et godt uddannelsesforløb og fastholdelse af arbejdskraft, samt gode råd fra eksperter fra både Dansk Erhverv og BKD, giver vi dig værktøjer, som kan gøre det lettere for dig at have elever – og dermed lettere at uddanne svende, så der også er nogen til at overtage din virksomhed i fremtiden.

Vi slår dørene op til børssalen i København, og tager fat på at løse branchens største udfordring.

Samarbejdspartnere

  • 16.00 - 16.10

    Velkomst

    16.00 - 16.10
  • 16.10 - 16.40

    Det gode oplæringsforhold - do's and don'ts ifølge overenskomst og tal fra Det Faglige Fællesudvalg

    16.10 - 16.40
  • 16.40 - 16.50

    Pause

    16.40 - 16.50
  • 16.50 - 17.30

    Best cases – fra en mindre og en stor bagerforretning

    16.50 - 17.30
    Cases, TBC
  • 17.30 - 17.55

    Fremtiden for branchen

    17.30 - 17.55
  • 17.55 - 18.00

    Opsamling

    17.55 - 18.00
  • 18.00 - 19.00

    Sandwich og networking

    18.00 - 19.00
  • 18.00

    Tak for i dag

    18.00

Kontakt

Kursus og Event

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.