; ;

Dansk Erhverv, CH Consulting og Eltea Avocats inviterer virksomheder med eksport af livsstilsprodukter til introduktion af et helt nyt eksporttiltag, hvor CH Consulting tilbyder en hurtig og gennemarbejdet plug-and-play løsning for dig og din virksomhed således, at du kan komme sikkert i gang og få fodfæste på det franske marked. På dagen vil vi komme ind på økonomi, afsætningskanaler, hvordan man kan rydde administrative og lovmæssige forhindringer af vejen, og de mange muligheder det franske marked byder på.

Præsident Macron har sat fart på udviklingen i Frankrig med en befolkning på 67 millioner. Gennem arbejdsmarkedsreformer og sænkning af skatter for middelklassen er der fornyet optimisme og dermed vækst i fransk industri og detail – en vækst danske virksomheder skal have del i. Desuden er Frankrig gateway til en række emerging markets i Afrika, Asien og Nordamerika.

CH Consulting og Eltea Avocats vil præsentere dig for to individuelle samt en kollektiv etableringspakke, hvor du får hjælp til etablering af eget selskab i Frankrig, myndighedskontakt, ansættelseskontrakter, skattevæsen, myndighedskontakt og meget mere.

Eltea Avocats er stiftet af advokat, Michael Skaarup, og CH Consulting er stiftet af virksomhedskonsulent Christian Heisterberg. Michael Skaarup har speciale indenfor virksomhedsetablering, selskabsret, virksomhedsoverdragelser, rådgivning inden for individuel og kollektiv arbejdsret, ansættelsesretlige aspekter og fratrædelsesaftaler, i Frankrig. Christian Heisterberg har erfaring med forretningsudvikling, turnaround, opstart af datterselskaber, crisis management, outsourcing, change management, i Frankrig.

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Handel

Nikolai Klausen

Politisk konsulent/sekretariatschef
Medarbejderprofil