; ;

Det betyder, at vi som organisationer er i fuld gang med at omstille os til en ny hverdag. Medarbejderne skal vænne sig til at samarbejde på distancen og it-afdelingerne i mange virksomheder har været på overarbejde for at sikre, at alle medarbejdere kan få adgang til de data og systemer, som de skal bruge for at løse opgaverne.

For virksomhedens it-specialister og beslutningstagere giver krisen anledning til at se indad, og revurdere virksomhedens IT-understøttelse. For nogle virksomheder kan forretningsprocesserne understøttes bedre af fx cloud-løsninger. Og det kan være relevant at se på, om fjernadgang til kritiske systemer er sat op med it-sikkerhed og databeskyttelse for øje.

På webinaret får du viden om:

  • Hvordan I skaber en god digital samarbejdsplatform.
  • Sikker fjernadgang til virksomhedens systemer.
  • Tips til, hvordan virksomhedens it-infrastruktur kan understøtte hjemmearbejde.
  • Hvordan virksomheden kan håndtere it-sikkerhed, når medarbejderne arbejder hjemmefra.

Målgruppe
Webinaret er for dig, som er ansvarlige for systemadgang, sikkerhed og virksomhedens it-infrastruktur. Du er måske it-konsulent, CIO, CTO, ejerleder, direktør, it-chef, projektleder eller har en lignende rolle, som udvikler, implementerer og træffer beslutninger om, hvordan jeres di-gitale setup er skruet sammen.

Se video med Fagchef for IT og Digitalisering, Janus Sandsgaard om hjemmearbejde her 

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Kursus og Event

Jeanette Rohd Gernsøe

Teamleader og Kursusmanager