Den digitale arbejdsplads II: Sådan får du mest ud af dagene på dit hjemmekontor

Mange tusinde medarbejdere sidder i øjeblikket og arbejder derhjemme. Det er en brat omstilling for de fleste, og nu skal vi finde fodfæste i den dagligdag, hvor møderne er digitale og kontakten til kollegerne foregår på mail, telefon og videomøder fremfor foran kaffemaskinen.

Webinar

Den digitale arbejdsplads II: Sådan får du mest ud af dagene på dit hjemmekontor

26. mar 2020 KL. 10.00-11.00
Hos dig selv
Kursus

Det betyder, at vi som organisationer er i fuld gang med at omstille os til en ny hverdag. Medarbejderne skal vænne sig til at samarbejde på distancen og it-afdelingerne i mange virksomheder har været på overarbejde for at sikre, at alle medarbejdere kan få adgang til de data og systemer, som de skal bruge for at løse opgaverne.

Virksomhedernes medarbejdere skal finde op og ned i en for mange uvant situation. De fleste kender til at tage en hjemmearbejdsdag af og til. Men når det er i en længere periode, sætter det helt nye krav til, hvordan vi som medarbejdere forvalter vores tid fornuftigt, har blik for it-sikkerheden på hjemmearbejdspladsen og kan bruge digitale redskaber til f.eks. projektledelse.

På webinaret får du viden om:

  • Udnyt tiden – brug anledningen til at få nye digitale kompetencer.
  • It-sikkerhed på hjemmearbejdspladsen – hvad skal du være opmærksom på som medar-bejder?
  • Digitale redskaber – hvilke løsninger kan du bruge til projektledelse, videomøder m.m?

Målgruppe
Webinaret er for dig, som skal arbejde derhjemme, og som gerne vil have tips til, hvordan du bedst kan udnytte din tid optimalt, bruge digitale værktøjer og gøre det hele på en måde, som opretholder virksomhedens it-sikkerhed.

Se video med Fagchef for IT og Digitalisering, Janus Sandsgaard om hjemmearbejde her

Undervisere

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

Jeanette Rohd Gernsøe

Kursus- og eventmanager