Spring til indhold

Bæredygtige emballager til fødevarer

Bliv opdateret på seneste nyt indenfor bioemballager til fødevarer, når Dansk Erhverv, Plast Center Danmark og Fødevarestyrelsen fortæller om mulighederne og faldgruberne på området.
Kursus
Webinar

Bæredygtige emballager til fødevarer

Hos dig selv
Gem
Indhold

Der er i de senere år sket en eksplosiv udvikling efterspørgslen på bioemballager til fødevarerBliv klogere på den seneste udvikling og hent inspiration, når Dansk Erhverv, Plast Center Danmark og Fødevarestyrelsen gennemgår mulighederne og faldgruberne på området. 

  • 10.00 - 10.05

    Velkommen

    10.00 - 10.05
  • 10.05 - 11.10

    Fremtidens bæredygtige fødevareemballager - Nyeste trends og forskning

    10.05 - 11.10
  • 11.10 - 11.40

    Hvad siger lovgivningen, og hvad sker der politisk

    11.10 - 11.40
    Mette Holm

    Chefkonsulent, Kemi og Fødevarekvalitet

    Fødevarestyrelsen

  • 11.40 - 12.00

    Rundt om forskellige emballageinitiativer og deres betydning for danske fødevarevirksomheder

    11.40 - 12.00
    Jakob Zeuthen

    Miljøchef

    Dansk Erhverv

Kontakt

Kursus og Event

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.