Bæredygtige emballager til fødevarer
Bæredygtige emballager til fødevarer
Der er i de senere år sket en eksplosiv udvikling i efterspørgslen på bioemballager til fødevarer. Bliv klogere på den seneste udvikling og hent inspiration, når Dansk Erhverv, Plast Center Danmark og Fødevarestyrelsen gennemgår mulighederne og faldgruberne på området.
-
10.00 - 10.05
Velkommen
10.00 - 10.05 -
10.05 - 11.10
Fremtidens bæredygtige fødevareemballager - Nyeste trends og forskning
10.05 - 11.10 -
11.10 - 11.40
Hvad siger lovgivningen, og hvad sker der politisk
11.10 - 11.40Mette Holm
Chefkonsulent, Kemi og Fødevarekvalitet
Fødevarestyrelsen
-
11.40 - 12.00
Rundt om forskellige emballageinitiativer og deres betydning for danske fødevarevirksomheder
11.40 - 12.00Jakob Zeuthen
Miljøchef
Dansk Erhverv


Kontakt
Kursus og Event
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.