; ;

Vi tager et blik på forårets største begivenhed på miljøområdet, nemlig det politiske forlig om en reform hos den danske affaldssektor. Erhvervslivet har bedt om forandringer i to årtier, og nu har vi fået dem. Med flere greb har politikerne valgt at styrke den cirkulære økonomi ved at styrke genanvendelsen. Vi ser nærmere på forligets baggrund og indhold, og hører Miljøministeriets tanker om implementeringsprocessen. Og vi vil debattere, hvordan erhvervet udnytter de nye muligheder.

Forbud, afgifter og producentansvar for ti engangsprodukter er på vej, og det er tid for at overveje sin strategi. Nuværende og alternative produkter skal overvejes både miljømæssigt og økonomisk, og som en hjælp til dette har Miljøstyrelsen fået udarbejdet en markedsanalyse. Analysen viser, at nogle produkter bliver dyrere, andre bliver af ringere kvalitet, mens andre igen bliver ikke-genanvendelige, men alligevel mere miljørigtige. Vi går tæt på rapportens analyse og konklusioner. Og vi stiller os selv de spørgsmål, som skal afklares før, at gode strategier kan lægges i jeres virksomheder.

Deltagelsesmuligheder og tilmelding
Vi skal debattere Dansk Erhvervs politiske holdninger til dagens to hovedemner, og vi håber derfor, at I har mulighed for at deltage fysisk, men der er mulighed for: Deltag i Microsoft Teams-møde. Deltager du på skype, skal du ikke tilmelde dig under linket, men i stedet sende en mail til Janne: JAND@DANSKERHVERV.DK

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.