; ;

Amazon er så stor en spiller nu, at du bliver nødt til at forholde dig til dem, ikke mindst fordi det er et spørgsmål om tid, før de også åbner i Danmark. På webinaret bliver du klædt på af eksperter til at træffe de rigtige beslutninger for din forretning.  

Med udgangspunkt i analyser og erfaringer fra de markeder hvor Amazon allerede er, samt med afsæt i både gode og dårlige eksempler, får du et 360 graders billede af, hvad Amazon er for en størrelse.  

Efter webinaret er du bedre klædt på til at træffe et oplyst valg om, hvilken størrelse Amazon skal være for din forretning. 

Webinaret henvender sig til

  • Virksomhedsejere/direktører
  • E-commerce ansvarlige

  • Salgsansvarlige

  • Marketingansvarlige

MakesYouLocal har flere års erfaring med lancering, markedsføring og drift af salg på Amazon. Derudover står MakesYouLocal for kundeservice, lokalisering, oversættelse og online marketing for virksomheder der sælger i udlandet. MakesYouLocaltager altså telefonen, svarer på mails og chats fra slutkunderne og denne erfaring giver en unik indsigt i kundeadfærd og markedsudvikling, som også sætter MakesYouLocal i stand til at rådgive omkring online salg i udlandet, herunder markedspladsstrategier.

Webinar og link – sådan foregår det: 

  • Tilmeld dig her på siden  
  • På dagen for webinaret modtager du et link pr. mail. Linket modtager du min. 30 min før webinaret starter 
Samarbejdspartner

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.