; ;

Dansk Erhverv og Complete7 inviterer nu til forløbet ’Grøn Vækst med Dansk Erhverv’, hvor SMV’er kan blive klædt på til at navigere i en verden med større og større fokus på bæredygtige virksomheder. Her vil du blandt andet få en gratis skræddersyet strategi for grøn omstilling til din virksomhed. Du vil også blive klogere på, hvordan I kan arbejde strategisk med bæredygtighed, så det har positiv indflydelse på konkurrenceevnen og bundlinjen.

Ovenstående event er første skud på stammen i et længere forløb under overskriften ”Grøn vækst med Dansk Erhverv”. Er du forhindret, så kan du tilmelde dig den digitale version, som afholdes afkortet som webinar den 6. december kl. 10.00 – 12.00. Denne kan du tilmelde dig her.

På nuværende tidspunkt er der planlagt 3 supplerende webinarer, hvor du allerede nu har mulighed for at tilmelde dig:

  • 10/12 kl. 8.30-10.00: Hvad kan du gøre ved de stigende energipriser?
    Dette webinar sætter fokus på de stigende energipriser. Få indblik i, hvorfor energipriserne stiger, hvad man som virksomhed kan gøre, samt hvordan energioptimering kan bruges som løsning. Tilmeld dig her.

  • 15/12 kl. 9.00-10.30: Optimering af grøn omstilling i værdikæden.
    Hvilke krav kan forventes fra kunder og det offentlige, og hvordan stiller vi de optimale krav til vores leverandører? Tilmeld dig her.

  • 13/1 kl. 9.00-10.30: Energioptimering i den grønne omstilling.
    De fleste virksomheder kan med ’no-’ eller ’low cost’-tiltag spare 10-30 procent på energien. Find ud af, hvordan du kommer i gang med at finde energityvene. Tilmeld dig her.

  • 20/1 kl. 9.00-10.30: Kan jeg få tilskud til grøn omstilling?
    Få indblik i, hvilke tilskud du kan søge, og hvad det kræver. Energistyrelsen kommer blandt andet og fortæller om erhvervspuljen på 3,4 mia. kr. der uddeles til grøn omstilling over de næste 9 år. Tilmeld dig her.

Vi stiler efter, at hvert webinar indeholder handlingsanvisende viden og inspiration, så du umiddelbart efter har mulighed at foretage konkrete tiltag til gavn for virksomhedens vækst.

Oplægsholdere

Ulrich Bang

Underdirektør

Dansk Erhverv

Jan Køhler

Stifter

Complete7

Kontakt

Kursus- og Eventafdelingen

33746072Kursus@danskerhverv.dk