Deltidsloven og tidsbegrænset ansættelse

Flere og flere virksomheder gør i stigende grad brug af deltids- og tidsbegrænset ansættelser. Deltag i Dansk Erhvervs webinar og få styr på de juridiske faldgruber for deltidsansatte og medarbejdere i en tidsbegrænset ansættelse.

Webinar

Deltidsloven og tidsbegrænset ansættelse

5. okt 2021 KL. 09.30-11.00
Hos dig selv
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Kursus

Deltidsansættelse og tidsbegrænset ansættelse er to særlige ansættelsesformer, som anvendes på det danske arbejdsmarked. Det er vigtigt, at du kender de problemstillinger, der knytter sig til disse former for ansættelser.

På kurset vil vi gennemgå de to forskellige ansættelsesformer og reglerne i lovgivningen og overenskomsterne. Du vil få et indblik i de praktiske og principielle problemstillinger, som kan opstå som følge af disse ansættelsesformer.

Vi vil også komme igennem de særlige regler og praksis, der gælder i forhold til fx afskedigelse, ændringer fra fuldtid til deltid eller deltid til fuldtid, og forlængelser af tidsbegrænsede ansættelser.

Du vil, efter deltagelse på dette kursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.

Læs mere om Dansk Erhvervs digitale kursusbeviser her.

Målgruppe
Kurset henvender sig til HR-medarbejdere, ledere og andre, der beskæftiger sig med ansættelsesforhold for deltidsansatte og tidsbegrænsede ansatte.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 5. oktober 2021
  • Afmeldingsfrist d. 5. oktober 2021
Afmeld dig her

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus- og Eventafdelingen

33746072kursus@danskerhverv.dk