; ;

Årets største konference indenfor e-handel løber af stablen virtuelt 14. oktober. 
Deltag og oplev en talerrække der spænder lige fra internationale eksperter over skarpe digitale købmænd til visionære ledere.

Du er sikret:

  • En stærk faglig menu
  • Masser af inspiration
  • Unikke, virtuelle muligheder for at netværke

Nøgleordene i år er bl.a. vækst, automatisering, personalisering og bæredygtighed, og vi kigger både indad og i høj grad udad. Bølgerne er gået højt den seneste tid, og vi dykker ned i de learnings, vi får, når hele maskineriet i den grad bliver tryktestet. E-handel bliver belyst fra alle vinkler – B2C, B2B, forretningsmodeller som D2C, automatisering, personalisering, trends, kundeloyalitet og meget mere.  

Vi glæder os til at byde bl.a. Ashley Dudarenok på scenen. Ashley er en erfaren international keynote taler og kendt kinesisk marketingekspert og vlogger. Hun vil, med overskriften What's Next for Ecommerce, give et indblik i Kinas e-handelslandskab, post-corona – hvor bl.a. ”Customer is king” er i fokus.
Programmet byder også på paneldebatten "The New Normal", hvor du vil få et indblik i hvad den seneste tid har skabt af muligheder – og hvad det betyder for fremtiden indenfor e-handel i Danmark og internationalt.

Dagens program
Se dagens program nedenfor. Talerrækken er på plads, og vi glæder os meget til at servere et stærkt felt bestående af keynote talere, inspirerende eksperter, skarpe digitale købmænd og visionære ledere – alle sammen klar til at inspirere og dele ud af deres viden og erfaring. Så book din billet i dag og dyk ned i programmet, som udover 24 oplæg også vil byde på 8 netværksmøder hvor du kan gå mere i dybden og sparre med de andre deltagere. 

Kan du ikke deltage på dagen?
Så fortvivl ikke. De fleste oplæg bliver mulige at se on demand efter konferencen. Ønsker du link til videooptagelserne tilsendt efter konferencen, så tilmeld dig her på siden – og skriv gerne i kommentarfeltet at du ikke deltager på dagen.

Lær af de bedste
På konferencen får du rig mulighed for at netværke med branchens skarpeste hoveder og blive fagligt inspireret af vores samarbejdspartnere, der sidder klar til at sparre med dig. Konferenceplatformen giver dig mulighed for både at planlægge din dag med program og møder, helt ned på minuttet, eller tage dagen ad hoc og gennemføre virtuelle møder med andre gæster og partnere, som det passer dig og dine interesser.

Konferencen giver dig bl.a.:

  • Realiserbar inspiration og løsninger til at forbedre din virksomhed
  • Detaljer om og forståelse for virkemidlerne ved de nyeste digitale kanaler og trends
  • Udvidet netværk i branchen

Hvem er konferencen for?

  • Ledende medarbejdere i e- og detailhandelsvirksomheder
  • Ledere og medarbejdere indenfor marketing, kommunikation og salg
  • Personer der arbejder med e-handel i virksomheden
  • Personer der gerne vil være endnu dygtigere e-handlere

Konference-platformen
Som tilmeldt vil du, i god tid før konferencen, modtage en mail med et link til konference-platformen, hvor du kan planlægge dit eget program, netværke med de andre deltagere og meget mere.

Glæd dig til en dag i e-handlens tegn – på en virtuel platform du lynhurtigt bliver dus med.

Sådan løb det af stablen sidste år

Samarbejdspartnere

Oplev Ashley Dudarenok på E-handelskonferencen 2021

Oplægsholdere

Brian Mikkelsen

Adm. direktør

Dansk Erhverv

Niels Ralund

E-handelsdirektør

Dansk Erhverv

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Digital Handel

Pernille Trieb

Teamleder