Regler for udenlandsk arbejdskraft i Danmark

Siri og Dansk Erhverv vil introducere dig til de typiske problemstillinger, der opstår i forbindelse med ansættelse og beskæftigelse af udenlandsk arbejdskraft fra lande uden for EU, og få kendskab til reglerne om f.eks. arbejdstilladelse/visum, lovvalg og udstationering.

Kursus

Regler for udenlandsk arbejdskraft i Danmark

Venteliste
7. okt 2021 KL. 09.00-12.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
990 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Kursus

Når en virksomhed rekrutterer arbejdskraft fra udlandet, eller når ansættelsesforholdet på anden måde får internationalt præg, f.eks. ved udstationering, er der flere problemstillinger, der bør overvejes – særligt i relation til ansættelsesret og arbejds- og opholdstilladelser.

Med dette kursus bliver du i stand til at navigere i de forskellige regler i navnlig udlændingeloven, der gælder for beskæftigelse af udenlandsk arbejdskraft.

Du får bl.a.:

  • Indsigt i de danske regler om visum samt arbejds- og opholdstilladelse, samt en praktisk gennemgang af hvad du som virksomhed gør, når der skal søges om en arbejdstilladelse
  • Viden om det nye udstationeringsdirektiv og den nye udstationeringslov fra d. 1. januar 2021 - hvilke nationale minimumsregler skal overholdes i forhold til en medarbejder, der er udstationeret i Danmark?
  • Reglerne om RUT registrering
  • Kort om social sikring

Målgruppe: 
Kurset henvender sig særligt til HR-medarbejdere, personalejurister og andre, der til daglig beskæftiger sig med internationale ansættelser.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 4. oktober 2021
  • Afmeldingsfrist d. 4. oktober 2021
Afmeld dig her

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus - og eventafdelingen

33746072kursus@danskerhverv.dk