; ;

Med softwarerobotter kan virksomheder automatisere en række opgaver til gavn for medarbejdernes produktivitet og arbejdsglæde. Der er mange af de rutineprægede opgaver, som i dag udføres af medarbejdere, der kan udføres automatisk af en softwarerobot. Det kan fx være arkivering af filer, hente oplysninger online, afstemning af data og behandling af informationer.

Denne type opgaver er ofte både kedelige og tidskrævende, og der er derfor både en produktivitetsgevinst ved at automatisere, og det kan samtidig skabe større arbejdsglæde, når medarbejderne kan bruge deres tid på mere udfordrende og værdiskabende arbejdsopgaver.

RPA kan bruges indenfor en række områder – bl.a. HR, logistik og økonomistyring. Med hjælp fra kyndige eksperter, får du prøvet teknologien af, og du får bygget din første robot, der kan automatisere processen fakturaafstemning, som generelt inkluderer følgende:

  1. Lede efter nye fakturaer (fx pdf’er)
  2. Udtræk af information
  3. Evaluering af faktura 

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål både til dette område og brug af RPA generelt.

Praktisk info

  • Deltagerne bedes medbringe egen PC til workshop-delen 
  • Vi bygger RPA ved hjælp af UiPath 
  • Undervisningen foregår via virtuelle maskiner og kræver således ikke, at der installeres software 
  • Der udsendes instruktioner forud for workshoppen til opsætning – det er dog ikke en forudsætning for deltagelse at have udført dette, da vi også gennemgår opsætning på dagen.

Kontakt

Kursus - og eventafdelingen

33746072kursus@danskerhverv.dk