CopenX Realities 2022

På konferencen CopenX Realities 2022, udforsker vi mulighederne med AR & VR, XR og metaverset. CopenX Realities giver banebrydende indsigt i den seneste udvikling i branchen med keynotes, paneldebatter og inspirerende oplæg fra first-movers, førende ledere og meningsdannere fra branchen.

Konference

CopenX Realities 2022

8. apr 2022 KL. 10.00-16.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Event

CopenX Realities 2022 giver banebrydende indsigt i den seneste udvikling i branchen med keynotes, paneldebatter og inspirerende oplæg fra first-movers, førende ledere og meningsdannere fra branchen. Programmet vil være opdelt i tre spor:

Metaverse: Hvad er Metaverset? I dette spor vil vi forsøge at dissekere udtrykket og gøre det lidt mere overskueligt, samtidig med at vi forsøger at skabe en bedre forståelse for, hvordan metaverset kan påvirke bl.a. samfundet, forretninger, handel og sociale strukturer.

Creative and storytelling: Hvordan kan immersive teknologier bruges i storytelling? For at besvare dette, sætter vi fokus på hvordan immersive teknologier kan genopfinde digitale fortællinger og muliggøre interaktive oplevelser - både fra et underholdnings-, marketing- og reklameperspektiv.

Training and simulation: På dette område tilbyder XR-teknologier mange muligheder for at muliggøre real-time interaktion og real-case scenarier til uddannelsesformål i virksomheden. Vi vil her se nærmere på konkrete cases indenfor virksomhedsuddannelse, rekruttering, fysisk sundhed, medicinsk og kognitiv træning.

For mere information om konferencen og programmet Klik her.
Programmet vil løbende blive opdateret.

Oplægsholdere

Kontakt

Kursus- og eventafdelingen

33746072Kursus@danskerhverv.dk