; ;
Samarbejdspartnere

Dansk Erhverv og Games Hub Denmark organiserer den danske stand på Gamescom med tilskud fra Udenrigsministeriet – Trade Council – med henblik på at give de deltagende danske virksomheder optimale betingelser for at kunne mødes med de rigtige internationale kunder og forretningsforbindelser og komme ud i verden med deres produkter. Projektet har karakter af et eksportfremstød og gennemførelsen er afhængig af, at et tilstrækkeligt antal virksomheder melder sig til.

Standen bliver en del af B2B-området ved Gamescom og er derved velegnet til at afholde forretningsmøder, press-showing, rekruttering osv., men vil også fungere som en base for de danske virksomheder.

Standen planlægges at bestå af en reception/bar, lounge-område, mødeborde i et åbent areal, aflukkede mødelokaler og storskærm med videoer fra deltagende virksomheder.

Gamescom afvikles den 24.-26. august, dog er B2B-området kun åbent den 24., 25. og 26. august. Vi planlægger at afholde ”Happy Hour” onsdag den 24. og torsdag den 25. august kl. 17.00. Her kan vi alle mødes og udveksle dagens erfaringer.

Pakke A (est. pris ca. 6.000 DKK)*
Adgang til Gamescom B2B-area
Virksomhedsbranding på standen (logo + video)
Meet 2 Match-account (mødebookingportal)
Adgang til lounge-område
Mødefaciliteter i et åbent areal

Pakke B  (est. pris ca. 12.500 DKK)*
Adgang til Gamescom B2B-area
Virksomhedsbranding på standen (logo + video)
Meet 2 Match-account (mødebookingportal)
Adgang til lounge-område
Mødefaciliteter i aflukkede lokaler

Tilkøbsmulighed
Der er mulighed for at tilkøbe demostand, hvor forbipasserende vil kunne se og prøve sit spil (est. pris ca. 5.000 kr.)*

*Priserne er en cirka-pris og estimeret ved minimum 15 deltagende virksomheder. Den nøjagtige pris vil afhænge af det endelige antal deltagende virksomheder og blive kommunikeret ud senest den 23. juni kl. 12.00. Såfremt prisen er højere som følge af færre tilmeldte virksomheder, har man naturligvis ret til at afmelde deltagelse.  

Frist for tilmelding: Gerne snarest muligt af hensyn til opbygning af messestand og senest torsdag den 23. juni 2022. Tilmelding vil være bindende fra den 24. juni kl. 12.00, og deltagergebyr kan herefter ikke refunderes.

Frist for afmelding: 24. juni 2022 kl. 12.00

 

Kontaktperson:

Klaus Pedersen, Bedtime Digital Games, tlf. 20843777 / email:  klaus@bedtime.io

Michael Bremerskov Jensen, fagchef for international handel, Dansk Erhverv, tlf. 31752400 / email: mje@danskerhverv.dk

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.