Brug softwarerobotter til økonomistyring og regnskab

Hvordan kommer din virksomhed i gang med at bruge softwarerobotter? Her vil du blive klædt på til brugen af Robotic Process Automation (RPA), og du får lov til at bygge din egen softwarerobot.

Webinar

Brug softwarerobotter til økonomistyring og regnskab

9. feb 2022 KL. 15.00-16.30
Hos dig selv
Kursus

Med softwarerobotter kan virksomheder automatisere en række opgaver til gavn for medarbejdernes produktivitet og arbejdsglæde. Der er mange af de rutineprægede opgaver, som i dag udføres af medarbejdere, der kan udføres automatisk af en softwarerobot. Det kan for eksempel være arkivering af filer, at hente oplysninger online, afstemning af data og behandling af informationer. 

RPA kan bruges indenfor en række områder – blandt andet HR, logistik og økonomistyring. Vi giver dig et overblik over, hvad RPA kan bruges til med fokus på regnskab og økonomistyring, og du får også mulighed for at prøve teknologien af og bygge din egen robot, der kan automatisere processen fakturaafstemning, så robotten kan: 

  1. Lede efter nye fakturaer (fx pdf’er)
  2. Udtræk af information
  3. Evaluering af faktura 

Målgruppe:
Arrangementet henvender sig til 
regnskabsmedarbejderebogholdere og revisorerDer vil være rig mulighed for at stille spørgsmål både til dette område og brug af RPA generelt.

Praktisk info:

  • Deltagerne bedes medbringe egen PC til workshop-delen 
  • Vi bygger RPA ved hjælp af UiPath 
  • Undervisningen foregår via virtuelle maskiner og kræver således ikke, at der installeres software 
  • Der udsendes instruktioner forud for workshoppen til opsætning – det er dog ikke en forudsætning for deltagelse at have udført dette, da vi også gennemgår opsætning på dagen.

Her tilmelder du dig kurset med online deltagelse. Det er også muligt at deltage fysisk. Tilmelding til fysisk deltagelse her.

Som tilmeldt vil du modtage et link til webinaret 2 dage før webinaret start.

Program

15:00 - 15:05

Velkomst

15:05 - 15:30

Hvordan virker en softwarerobot

15:30 - 16:20

Workshop: byg din egen softwarerobot

16:20 - 16:30

Opsamling og tak for i dag

Kontakt

Kursus - og eventafdelingen

33746072kursus@danskerhverv.dk