; ;

Lige om lidt kommer Touren til Danmark, når de tre første etaper af verdens største cykelløb – Tour de France – fejer hen over landet med start i  verdens bedste cykelby, København, over Storebæltsbroen til Sønderborg. Det bliver en gul folkefest i hele Danmark, som selvfølgelig skal fejres af flest muligt.

Derfor lanceres nu et City Dressing Toolkit til Grand Départ Copenhagen Denmark, som er udarbejdet af Københavns Kommune i samarbejde med den franske Tour-organisation A.S.O.

Toolkittet kan bruges af alle på tværs af hele Danmark, så virksomheder, forretninger, hoteller, restauranter, foreninger og andre, der ikke er officielle partnere, enkelt og nemt kan bidrage med stemningsskabende udsmykning i de ikoniske Tour-farver – så hele landet kan få del i Tour-feberen.

I Dansk Erhverv vil vi gerne være med til at fejre denne enestående begivenhed. Vi inviterer derfor til webinar, hvor det nye Toolkit lanceres, sammen med Københavns Kommune og det nationale Grand Départ-sekretariatet.

Kom med og bliv inspireret til, hvordan du selv kan bidrage og bruge Toolkittet til at engagere din virksomhed, dine kollegaer, gæster og kunder i Tour-fejringen i 2022.

Du kan downloade programmet her.

 

Oplægsholdere

Brian Mikkelsen

Adm. direktør

Dansk Erhverv

Alex Pedersen

Talsmand

Grand Départ Copenhagen Denmark

Sophie Hæstorp Andersen

Overborgmester og bestyrelsesformand

Grand Départ Copenhagen Denmark

Tine Eriksen Green

Programchef

Københavns Kommune

Kontakt

Kursus- og Eventcenteret

33746072Kursus@danskerhverv.dk