Lancering af Grand Départ Copenhagen Denmark City Dressing Toolkit

Til sommer kommer Tour de France til Danmark, og det skal naturligvis fejres. Derfor lanceres nu et fælles nationalt city dressing Toolkit, som gør det nemt for både virksomheder og forretninger at bidrage til festlighederne.

Webinar

Lancering af Grand Départ Copenhagen Denmark City Dressing Toolkit

17. jan 2022 KL. 14.30-15.30
Hos dig selv
Kursus

Lige om lidt kommer Touren til Danmark, når de tre første etaper af verdens største cykelløb – Tour de France – fejer hen over landet med start i  verdens bedste cykelby, København, over Storebæltsbroen til Sønderborg. Det bliver en gul folkefest i hele Danmark, som selvfølgelig skal fejres af flest muligt.

Derfor lanceres nu et City Dressing Toolkit til Grand Départ Copenhagen Denmark, som er udarbejdet af Københavns Kommune i samarbejde med den franske Tour-organisation A.S.O.

Toolkittet kan bruges af alle på tværs af hele Danmark, så virksomheder, forretninger, hoteller, restauranter, foreninger og andre, der ikke er officielle partnere, enkelt og nemt kan bidrage med stemningsskabende udsmykning i de ikoniske Tour-farver – så hele landet kan få del i Tour-feberen.

I Dansk Erhverv vil vi gerne være med til at fejre denne enestående begivenhed. Vi inviterer derfor til webinar, hvor det nye Toolkit lanceres, sammen med Københavns Kommune og det nationale Grand Départ-sekretariatet.

Kom med og bliv inspireret til, hvordan du selv kan bidrage og bruge Toolkittet til at engagere din virksomhed, dine kollegaer, gæster og kunder i Tour-fejringen i 2022.

Du kan downloade programmet her.

 

Program

14:30 - 14:40

Velkomst

14:40 - 14:55

Sådan kom Touren til Danmark

Alex Pedersen giver os et spændende indblik i, hvordan det lykkedes at få Touren til Danmark – den nordligste start nogensinde.

14:55 - 15:15

Præsentation af koncept og City Dressing Toolkit

Københavns Kommune præsenterer Toolkittet, hvilke produkter, det består af, og hvordan man engagerer sig i det som virksomhed eller organisation.

15:25 - 15:30

Afrunding og tak for i dag

Oplægsholdere

Kontakt

Kursus- og Eventcenteret

33746072Kursus@danskerhverv.dk