Spring til indhold

Webinar om madspild

Potentialet i at komme dit madspild til livs handler ikke kun om kilo mad, der ellers ville være endt i skraldespanden, og dermed din økonomiske bundlinje. Det handler i høj grad om bæredygtighed. Dermed arbejder man med en såkaldt "tredobbelt bundlinje".
Kursus
Webinar

Webinar om madspild

Online
Gem
Indhold

Det er ikke længere nok, at din virksomhed er omkostningseffektiv - den bør ligeledes afveje sociale retfærdighed og miljømæssig påvirkning. Madspild er således blevet et konkurrenceparameter. Hvis virksomheder ikke har styr på madspildet, risikerer de at fremstå uambitiøse og uattraktive overfor en ny generation, der vægter den grønne dagsorden højt, når de skal vælge et sted at spise, at købe ind, kommende arbejdsgiver eller samarbejdspartner.  

På webinaret vil vi give dig en introduktion til bæredygtigheds- og CSR-aspektet som konkurrenceparameter i arbejdet med madspild. Derudover vil virksomheden eSmiley, der har specialiseret sig i madspildsreduktion og rådgivet mange danske virksomheder og kommuner gøre dig klogere på, hvad madspild er og hvilke potentialer, der i at måle, dokumentere og reducere madspild.  

Du vil således blive præsenteret for et stærkt værktøj til forbygge og reducere dit madspild, hvad enten du beskæftiger dig med primærproduktion, eller er i detail- eller engrossektoren. 

Du vil få tilsendt et link til online eventet et par dage inden afholdelse.

Oplægsholdere

Anders Kroman Liin

Politisk konsulent

Dansk Erhverv

Kontakt