;

Bliv forberedt til generationsskifte

Tusindvis af danske ejerledede og familieejede virksomheder skal de kommende år generationsskiftes. Det er en kompleks proces mentalt, økonomisk og juridisk. Dansk Erhverv ønsker at hjælpe dig og din virksomhed på rette vej.

Godmorgen-møde

Bliv forberedt til generationsskifte

20. maj 2022 KL. 09.00-11.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Event

Generationsskifte er en kompleks proces for den enkelte virksomhedsejer og de involverede parter. Generationsskifte handler om meget mere end beskatning og jura. Det handler også om forventningsafstemning, følelser og visioner.

Dette morgenmøde giver dig og din virksomhed et lynkursus i, hvordan man bedst forbereder sig på et generationsskifte i virksomheden: Hvordan planlægges generationsskiftet? Hvilke samtaler skal tages? Hvordan er beskatningsreglerne ved overdragelse af virksomheden, herunder gave- og boafgiften? Hvordan værdiansættes virksomheden? Hvordan er den politiske situation? Hvordan er gældende arveret? Hvordan kan et testamente sikre, at tingene bliver, som du ønsker?

Det, og meget mere, vil kompetente oplægsholdere svare på i dette komprimerede morgenmøde. Her vil du også få mulighed for at netværke med repræsentanter fra andre familie- og ejerledede virksomheder, der måske står i samme situation som dig selv.

Karina Hejlesen Jensen fra PwC har mange års erfaring med generationsskifte af virksomheder i alle størrelser og opbygninger.
Linea R. Conforti er advokat fra advokatfirmaet Lund Elmer Sandager, som har mange års erfaring inden for arveret og testamentering.
Carl Andersen er politisk konsulent for familieejede virksomheder i Dansk Erhverv, og har hånden på kogepladen i forhold til den politiske situation med bl.a. arveafgiften.

Målgruppe
Arrangementet er målrettet små og mellemstore virksomheder, der står over for et kommende generationsskifte eller allerede er i gang. Alle virksomheder og interessenter er dog mere end velkomne.

Samarbejdspartnere

Kontakt

Kursus - og eventafdelingen

33746072kursus@danskerhverv.dk