; ;

Vi har desværre udsolgt til arrangementet, men der er stadig mulighed for at tilmelde sig gennem venteliste. 

>> Køb bord til 10 personer til festlighederne <<

Nu skal lakskoene pudses, skjorten stryges og håret sættes! 
Om du er til 
Disco Tango eller ej, så har du nok gættet rigtigt – det bliver et brag af en fest, når E-handelsprisen 2022 løber af stablen torsdag den 19. maj 2022.

Aftenen vil være fyldt med farver, glitter, og jubel, når vi til lyden af de sprøde toner fra Melodi Grand Prix, skal kåre årets vindere. 
Byen skal males rød, og med en aften der bliver smuk som et stjerneskud, er det en fest, som hverken du eller dine kolleger må gå glip af. Så sæt kryds i kalenderen den 19. maj og book jeres billetter allerede i dag, så har I ikke det at gå og huske på.  

Prisfesten er relevant for alle inden for e-handelsbranchen - uanset om du er finalist til en e-handelspris, e-handler, leverandør til e-handelsbranchen, e-handelsstuderende, underviser i e-handel eller bare synes, at e-handel er spændende - så er denne prisfest, en fest du ikke må gå glip af, hvis du vil holde fingeren på pulsen, have faglige input og inspireres af de absolut bedste!  

Er du nysgerrig på processen omkring E-handelsprisen, kan du besøge vores univers, hvor du også kan se video video af sidste års prisfest. 

>> Køb bord til 10 personer til festlighederne <<

Samarbejdspartnere

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Digital Handel

Pernille Trieb

Teamleder