Spring til indhold

SUPPER CLUB: Særlige vinoplevelser

Dansk Erhverv og Telling & Nesager byder velkommen til vores nye format SUPPER CLUB for hospitality-branchen. Arrangementet er målrettet direktionsmedlemmer, F&B-direktører og F&B-chefer.
Event
Netværk

SUPPER CLUB: Særlige vinoplevelser

Villa Canada, Dag Hammarskjölds Allé 26, 2100 København
Gem
Indhold

Temaet for denne SUPPER CLUB er vin og upcoming trends og tendenser på området.
Hvilke barrierer er der, og hvilke muligheder bringer de nye trends med sig?

Alt fortælles og opleves gennem en unik menu, og naturligvis skal vi smage på helt særlige vine – både klassiske og mere utraditionelle. For hvor og hvordan skal vi i vores restauranter fokusere i den kommende tid, når det gælder vinoplevelsen?

Vi skal bl.a. smage et par sjældne bekendtskaber, herunder Champagne fra Roses de Jeanne, Cédric Bouchard, og hvidvin fra Hamilton Russel. Menu og vinsmagningen iscenesættes af Aarø og Selin.

Michelin-restauratør og formand for Dansk Sommelier Forening, Christian Aarø, vil aftenen igennem inspirere og udfordre os på både traditioner og nye tanker. Da aftenen indbyder til masser af dialog mellem stærke branchefolk, har vi valgt at afholde vores SUPPER CLUB for en udvalgt skare og i helt særlige rammer. Det betyder, at der er få pladser, og at tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

 

Kontakt

Kursus og Event

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Turisme, Kultur & Oplevelse

Lasse Fridberg Bilstrup

Chefkonsulent