SUPPER CLUB: Særlige vinoplevelser
SUPPER CLUB: Særlige vinoplevelser
Temaet for denne SUPPER CLUB er vin og upcoming trends og tendenser på området.
Hvilke barrierer er der, og hvilke muligheder bringer de nye trends med sig?
Alt fortælles og opleves gennem en unik menu, og naturligvis skal vi smage på helt særlige vine – både klassiske og mere utraditionelle. For hvor og hvordan skal vi i vores restauranter fokusere i den kommende tid, når det gælder vinoplevelsen?
Vi skal bl.a. smage et par sjældne bekendtskaber, herunder Champagne fra Roses de Jeanne, Cédric Bouchard, og hvidvin fra Hamilton Russel. Menu og vinsmagningen iscenesættes af Aarø og Selin.
Michelin-restauratør og formand for Dansk Sommelier Forening, Christian Aarø, vil aftenen igennem inspirere og udfordre os på både traditioner og nye tanker. Da aftenen indbyder til masser af dialog mellem stærke branchefolk, har vi valgt at afholde vores SUPPER CLUB for en udvalgt skare og i helt særlige rammer. Det betyder, at der er få pladser, og at tilmelding sker efter først til mølle-princippet.
Kontakt
Kursus og Event
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Turisme, Kultur & Oplevelse
Lasse Fridberg Bilstrup
Chefkonsulent